G14-1: Tap mot Vålerenga på Valle Hovin

VIF Elite – NIF G14-1, 4-1 (1-1).

Ble fortjent tap mot VIF G00 Elite på Valle Hovin på onsdag. Vi starter kampen friskt og spiller oss til et par kjempesjanser som vi dessverre ikke setter. Deretter blir det mye VIF og vi må jobbe hardt for å vinne ballen tilbake. Når vi først vant ballen så mistet vi den dessverre altfor enkelt, og vi måtte løpe mye for igjen å få tak i den. Tappet oss for krefter, og utover i andre omgang så hadde vi mer enn nok med å forsvare oss med slitne hod…er og bein. Fin skåring av Kasper etter smart stikker fra Max. Spiller en ok 1. omgang og holder VIF til uavgjort ved pause. Vi får jobbe med å bli mer nøyaktig i pasningsspillet, konsentrerte i mottak/medtak, samt bli flinkere til å flytte beina fortere både når vi har ballen og når vi skal vinne den tilbake. Vi får muligheten til å slå tilbake mot Ski allerede neste onsdag, så bare å trene hardt og konsentrert frem til da. Stor kamp om plassene for å være med i 14-1 troppen om dagen, så alle må holde trykket oppe.

 

Tom-Rune

Legg igjen en kommentar