G14-2: Årsbeste borte mot Nordstrand 3

Onsdag kveld spilte G14-2 borte mot Nordstrand 3, et lag som vi tapte 1-6 for på Berger KGB i vårkampen. Også denne gang stilte de med spydspissen som scoret 5 mål i forrige oppgjør, og Jacob fikk derfor i hovedoppgave å markere ham ut av kampen. Denne kampen var den første for Emil og Noah etter overgangen fra DFI, og de bidro i høyeste grad til det flotte spillet og det gode resultatet. 
Nordstrand åpnet best de første minuttene, og spilte konsekvent lange baller på spissen. Denne gang fikk han tøffe dueller med Jacob, og avslutningene tok Aziz seg av. Etterhvert fikk vi mer og mer tak i spillet, og på en flott gjennombruddspasning, løp Jørgen fra hele Nordstrand-forsvaret, og scoret sikkert. En skikkelig kalddusj for hjemmelaget, men vi ga oss ikke der. Jørgen fikk mange flotte pasninger, var ustoppelig på løp, og scoret to ganger til før omgangen var over.
Scoringene kom som følge av meget solid spill over hele banen, og i pausen var det ikke nødvendig med noen store endringer. Vi ba gutta om å nullstille seg, for å opprettholde trykket.
Nordstrand startet med stort trykk i 2. omgang, men vi hadde stort sett god kontroll på dem. Etter litt over halvspilt omgang kom Emil på et flott løp, og omsatte pasningen i en sikker scoring. To minutter etterpå fikk vi straffe, og kaptein Leo scoret på en fin markkryper som keeper ikke rakk ned på. Like etterpå var Eirik på rett plass, og dundret en returball i nettet. På slutten av kampen var fikk Andy en retur i beina, og fra skrått hold banket han ballen i mål på et flott volleyskudd. Like etterpå fikk Nordstrand en redusering, og dermed endte det 7-1 til oss.
Jeg må virkelig berømme alle gutta for nok en LAG-seier. Det at scoringene kommer etter godt spill, er ekstra morsomt. Dommeren, som var veldig solid, sa til meg etter kampen at våre gutter spilte meget god fotball, så ta det med dere, gutta:)
Takk til Svein, Tor, May-Britt, Jan, Gro Elisabeth, Herman og Kåre, som ga oss god støtte på sidelinja:)
Laget: Aziz, Raphael (2001-2), Leo, Jacob, Håvard (2001-2), Emil, Mikkel, Noah, Andreas, Jørgen, Eirik, Fredrik, Oscar og Simon (2001-2).
Gleder meg til neste kamp!
Håkon

 

Legg igjen en kommentar