G14 : God underholdning på Berger Stadion !

 

 

VG/BERGER STADION) : «HØST JAKTA ER I GANG ! DET BLE FLERE TREFFERE ENN BOMSKUDD I «ONSDAGSKVELD FRA BERGER»

Gutter 14, 3 Div: Nesodden 2 – Oppegård 2  (0-3), 1 Div: Nesodden – Ski  ( 6-1)

Av Magnar Glimsdal

 

Som de sier på fotballøya «You loose one, you win one, you can’t win them all !!»

Under “Onsdagskveld fra Berger hadde begge 2000 lagene besøk østfra. Oppegård og Ski var gjester denne kvelden vi drømte vel alle om en reprise fra før sommerferien med en «dagens dobbel»  det skjedde ikke i dag men totalt sett så ble det Nesodden 6 – Gjester 4 og det er ikke dårlig men la oss ta det kronologisk:

 

Først var det kamp i 3 Div, vi skulle møte tabell nabo Oppegård 2 og med tanke på at vi er i flytsonen i 3 div og vi hadde slått kveldens motstander 2-0 på bortebane så hadde vi veldig lyst på 3 nye poeng, men så enkelt skulle det ikke bli…

 

Vi startet veldig friskt i løpet av de første 5 minutter hadde vi flere sjanser, Vetle sendte en krempassning til Jørgen han løp fra forsvaret men keeperen reddet mesterlig, Leo og Oskar var også farlig frampå. Men siden vi ikke klarte å score så måtte selvsagt Oppegård score på sin første sjanse etter 6 min og dermed står det 0-1.

Fredrik er farlig frampå med ett kanon skudd som går like over, men i det 11 mon har Oppegård sin andre mulighet og det står 0-2 ! Det føltes nokså urettferdig ut, vi skaper flere sjanser, Andy har ett skrudd frispark som keeperen er nede ved stolperoten å redder.

Men på den andre siden av banen er Oppegård frampå og gjør sannelig 0-3, meget effektivt Oppegård lag vi har med å gjøre. Men nå jevner spillet seg ut, men både Vetle , Peder og Jørgen har stadig store sjanser men i kveld ville det seg ikke for våre gutter.

Nå blir vår keeper Sebastian (2002) satt på mange prøver men redder mesterlig mange skudd og anført av Jacob i forsvaret så klarer vi å hindre Oppegård i å score flere mål. Dermed står det 0-3 ved pause.

Andre omgang blir nokså lik avslutningen av første omgang, med sjanser på begge sider ikke store riktignok. Men på midtbanen jobber i tillegg til de allerede nevnte, Mikkel og Frikk (2001) godt, Forsvaret med nevnte Jacob , Mathias , Håvard (2001) og Kaptein Leo hadde stort sett kontroll på angriperne til Oppegård og de gangene det glappstod Sebastian trygt i mål (og viser sitt store talent).

 

Nye sjanser fra Vetle , Peder og Andy men dessverre ingen mål i kveld og dermed ender kampen med ett litt surt 0-3 tap, men vi kommer tilbake det er helt sikkert allerede søndag kan vi få ristet skuffelsen av oss.

 

 

Neste kamp i går kveld var i 1 Div og vi skulle møte Ski som har hatt en tung sesong  så langt og ligger nederst på tabellen, men nå skulle vi ikke ta lett på oppgaven det har vi gjort før nettopp mot Ski, det var ingen grunn til engstelse :

 

Gutta tok tak i kampen umiddelbart, etter kun 3 min er Preben på ett flott løp fra sin back possisjon legger en fin stikker til Casper som legger inn en flott ball til Kasper som dundrer ballen litt mere enn like over (jeg vet ikke om vi fant ballen etterpå?).  Men Kasper er på hugget i kveld, etter 15 min har tett av sine mange løp langs linja og så legger han ballen inn til Casper som får kranglet ballen inn og dermed står det 1-0 til oss !

Spilley bølger litt fram og tilbake, Max og Oskar på midtbanen har en god dag på jobben og særlig sistnevnte får drømme treff etter 24 min, Oskar lader skudd foten og pang så sitter skuddet fra 22 meter rett i krysset !!(kandidat til årets mål ??)

Vi legger mere press på Ski, og like før pause er Kasper på farten igjen, han gjør 3-0 på ett flott…. Ja var det skudd eller innlegg ?? Kasper påstod etterpå på pressekonferansen at det var ETT SKUDD , så da sier vi det, men uansett så gikk vi til pause med 3-0 !!

 

Det viser seg gang på gang at vi har godt av pauser for vi har en tendens til å score tidlig i andre omgang, det var ikke gått mere enn 2 min før Emil stor alene i straffefeltet og gjør ingen feil og dundrer inn 4-0 !!

I det 40 min er gjør Kasper ett nytt kunst stykke fra 2-3 meter (så det ut som) så skyter Kasper i tverrliggeren !!.  I det 47 min får vi en scoring avblåst for offside , tvilsomt men i kveld ser vi stort på det. Forsvaret vårt anført av Kapt. Fridtjof og Carl i midtforsvaret og Markus og Preben på side bekkene hadde full kontroll under helekampen.

Men akkurat i det 48 min så for Ski sin redusering etter litt klabb og babb, nesten den eneste gangen vår gode keeper Aziz er borti ballen.

 

Minuttet senere sender Max en flott pasning til Emil som har lyst på flere scoringer men keeperen redder mesterlig, (like etterpå så løper Max ut til pappaen sin og får en Bamseklem, flott Narve , ikke vær redd for å vise føelser)

Det går 5 minutter til så er Emil på ett flott løp igjen og på hjørnet av 16 meteren så legger han ballen i en flott bue over keeperen og legger ballen bak i nettet 5-1 til oss.

 

I det 58 min er det Petter sin tur å vise frem skudd foten, ett knall hardt skudd ender i nettmaskene på Oppegård keeperen og dermed står det 6-1 . Fem minutter før slutt signalet går har Henrik ett flott skudd som keeperen redder mesterlig.

Like før slutt for Oppegård ett frispark og heddingen treffer vår tverrligger men nærmere kommer ikke Ski flere mål og dermed ender kampen 6-1 til oss og Høstjakta er i gang, vi kan love dere at det er flere enn Ski som skal få kjørt seg på Berger i høst, vi gleder oss til fortsettelsen !!

 

 

Magnar

Legg igjen en kommentar