G14-2: 3 Div: Ski 2 – Nesodden 2 (2-4)

 

(VG/SKI KUNSTGRESS): «NESOODEN SLO ETT HØYT SVEVENDE SKI LAG  4-2 PÅ BORTEBANE SØNDAG KVELD»

Bilde tekst: Denne gjengen gjorde jobben sin på Ski kunstgress

Av Magnar Glimsdal

For det var virkelig ett Ski lag i flytsonen vi skulle møte, på sine tre siste kamper hadde Ski, tre seiere og smått utrolige 26 – 2 (!) i målforskjell ! Mot disse skulle vi måle våre krefter og forhåpentligvis reise oss etter forrige kamps nedtur (0-3 mot Oppegård, etter 5 strake seiere)

 

Overskyet oppholdsvær, 15 grader pluss, flotte arbeidsforhold for gutta. Kampen er i gang og det bølger litt fram og tilbake og det går bare 8 minutter før Ski er igjennom og det står 0-1 i mål protokollen.

Men vi er med i kampen og skaper sjanser, etter 10 min sender Mathias en flott langpasning til Jørgen som får med seg ballen langs dødlinja , men det ender i corner. Etter 23 min har Henrik ett godt skudd som keeper redder mesterlig, vi har ett hvis press nå, i vårt mål står Adam (2001) rolig og dirigerer forsvaret. Men Ski er stadig oppe i vår 16 meter, og i det 26 min så smeller skuddet i vår tverrligger ! . I det 30min har Eirik godt skudd etter flott spill i angrep.

Vårt nykomponerte stopper par Kaptein Leo og Enrique stor spiller, Enrique takler så det lukter svidd  og vinner mange baller og fører denne gjerne opp til Ski s 16 meter og skaper sjanser for oss.  På midtbanen herjer Vetle og Håvard (2001) og Vetle kommer til mange avslutninger like før omgangen er over så har ett fint samspill med Peder som nesten blir mål, men keeper redder nok engang og vi går til pause med 0-1.

 

Andre omgang starter med ett stolpe treff for Ski ! Vi rister av oss forskrekkelsen og får i gang spillet vårt, lang pasningene  begynner å sitte og det er nettopp en slik en fra Vetle i det 5 min som finner Jørgen og han gir seg ikke og er forbi sin oppasser og alene med keeper gjør han ingen feil og dermed står det 1-1 !

Dette likte Ski svært dårlig og vil ha tilbake ledelsen, og i det 9 min får dem nettopp det , vi er vel angrepsvillige akkurat nå, det er ikke så mange midtstopper igjen hos oss når Ski gjør 2-1 nokså upresset.

Men nå vet vi at det nytter å komme på talefot med dette laget, Johan (2001) rydder opp på sin høyre side og slepper ikke Ski gutta lett til, i midtforsvaret herjer Jacob og taper nesten ikke en duell sammen med Enrique. Kant spillerne våre bla.a Andy, Oscar og Fredrik skaper mye fint på kantene. Vi holder trykket oppe og i det 19 min for vi lønn for strevet, etter godt spill av våre gutter finner Vetle nok engang Jørgen med en langpasning  som igjen vrir seg forbi sin oppasser og nesten som en reprise av det første målet utligner han til 2-2 !!

 

Nå må vi ikke la Ski scorer alle gutta setter alle kluter til Håvard rydder opp på midtbanen og nå får våre angripere Peder, Henrik og Jørgen mange fine baller å jobbe med, men keeper er i veien . I det 25 min får vi ett støkk i oss , Ski skyter nok ett skudd i tverrliggeren

Nå må vi få oss en scoring !!! Og det gjør vi i det 27 min har Henrik og Jørgen meget fint kombinasjonsspill  og det ender med at Henrik putter ballen i mål og 3-2 til oss.  Men Henrik  gir seg ikke med det tre minutter senere er Henrik kald og rolig og fører oss opp i 4-2 ledelse. Og i de siste 5 minuttene har vi kampen i vår hule hånd, vi har flere sjanser men det blir med de fire og vi er kjempe fornøyde. Og slå ett Ski lag som var så i flytsonen er en prestasjon.

Av og til var det som noen hadde ropt «Alle mann i angrep !!» Det var det jo ingen som hadde ropt men det var av og til litt tynt der bak, men da fikk jo Adam stadig noe å gjøre og det var han sikkert glad for.  Vi gleder oss til fortsettelsen !!!

 

 

Annonse             annonse            annonse            annonse         annonse          annonse         annonse  :

 

FORSVARET TRENGER DEG !!!

STILLING LEDIG:


 

Ønsker du endring i kampen ? Søker du nye utfordringer ? Ønsker du mere spilletid ?

Søk stilling som forsvarspiller for Gutter 14-2 !!

Du vil garantert føle at dette er spennende for deg.

Gutt(14) Nesodden: «Elsker å spille i forsvar, da kan jeg takle hele tiden»,

Gutt (13) Nesodden: «Jeg elsker å redde laget fra baklengsmål»

 

Søk nå !!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar