G14-1: «BORTELAGET JUBLET MEST FOR UAVGJORT ONSDAG KVELD»

(VG/BERGER STADION):  Gutter 14, 1 Div; Nesodden – Follo 0-0

Av Magnar Glimsdal

Det er ikke uten grunn Follo ligger på 2 plass i serien, det ER ett godt lag, så det ble en hard og spennende kamp for de 54 frammøtte tilskuere i 19 grader pluss.

Kampen startet jevnspilt og ble på mange måter jevnspilt hele kampen, mye foregikk mellom de to 16 meterene , dette skyldtes i høy grad at det ble jobbet hardt over hele banen, og det ble vanskelig for motstanderen og komme seg gjennom forsvaret.

 

Vår forsvarsrekke med Marcus , Carl, Fridtjof og Preben og senere Petter, hadde stort sett kontroll på Follo og de få gangene det glapp var Aziz der å ryddet opp.

 

Etter 15 min begynner det å skje noe Henrik er på ett flott løp, drar seg forbi to spillere og drar til ett skudd, men keeper er nede ved stolpe roten og redder mesterlig. Minuttet etter for Follo ett frispark som ender som en høy ball som Aziz akkurat får noen finger tupper på og ballen spretter ned på streken, noen ville ha det til at den var «inne» men det var den ikke ! Begge KCasperne  har noen fine raid ned langs siden men keeper eller forsvarere for ryddet unna.

Fem minutter før pause for Enrique kjempe treff på ballen fra 30 meter og ballen treffer krysset og går over, nærmere en scoring går det ikke an å komme, dermed går lagene til pause med  0-0.

 

I pausen har spillerne tydligvis fått beskjed om å skru enda ett par knepp opp på innsatsen, for nå går vi inn i en periode hvor vi har ballen og presset mere enn Follo.

Det er kun gått ett minutt før Kasper har ett skudd som går like over.  Max og Oskar sentralt på midtbanen , styrer og vinner mange dueller og Trym og Vetle på kantene sørger for at angriperne våre for baller å jobbe med. Jørgen har noen fine løp hvor han presser Follo til å gi cornere, i dag forble cornerene resultat løse (men fine var de !)

I det 49 min har Casper ett flott løp som ender med innlegg til Kasper, som nesten for vridd seg fri , men skuddet blir blokkert.

 

I denne perioden er Preben  virkelig i farta og Follo må stadig bruke ulovligheter til å stoppe ham.  Frisparket rett uten for 16 meteren går rett på keeper. I det 54 min får Max en kjempe sjanse etter en flott stikk ball fra Kasper, det er som vi nesten ser ballen i mål men Max blir taklet i siste sekund.

 

Casper  legger ballen i krysset men er akkurat avblåst for offside, målet blir ikke godkjent,  men vi begynner å nærme oss.. Ett «frekt» frispark like etter på tatt av Petter som sentrer ballen til en umarkert Kasper, som for ballen alene mot keeper, men igjen redder keeperen mesterlig.

 

Nå stiger tempraturen på tribunen, det koker, taktfaste rop runger langt utover Berger Stadion flombelyste gressmatte , vi vil ha mål !!!!

I det 60 min så tar Petter ett frispark fra 35 meter med det flotte skuddet går like over!!, i det 65 min er Follo oppe på en sjelden farlig sjanse, en av de få gangene Aziz måtte ut jobbe, vi angriper igjen og igjen men det blir ikke det helt store sjansene, så da ender det med poeng deling og 0 – 0, men som Tom-Rune sa etter kampen var at han syntes alle hadde løftet seg opp ett par hakk og det er bra med tanke på resten av kampene i høst.

Vi må huske at dette var ett meget godt lag det nest beste faktisk og det var ikke tvil om at vi var nærmest seieren.

 

Legg igjen en kommentar