G14-1: Kolbotn-Nesodden 3 – 1

(VG/SOFIEMYR VEST): «VI KOM IKKE FRA HAMAR SOM SLAKT, MEN I GÅR …..  D E T   V A R   S L A K T»

Av Magnar Glimsdal

I strålende solnedgang og 18 grader, tok det ikke lang tid før det ble mørkt, I går hadde vi en dårlig dag på jobben, og yter ikke ALLE maks innsats så går det dårlig.  Kolbotn hadde en meget god spiller og det var faktisk nok til å slå oss i går. Men var det bare mørkt ? ikke  helt før sola/teppe gikk ned så noterte vi følgende:

 

Etter kun 3 minutter har Enrique i flott løp som får lagt inn til Kasper som for skutt men ikke i mål , idet 12 min legger Enrigue en ball ut til Jørgen som løper ned langs siden og får lagt inn til Kasper som med kneet for skutt , men dessverre like over, men vi nærmer oss. Det er en del positivitet på høyre sida gjengen Preben/Jørgen/ Petter har noen fine kombinasjoner, det ender med at ballen blir lagt inn til Oskar som skyter men skuddet går i stanga !!  Hvor nærme går det an å komme ? Dette skjer i det 15 min vi har ett viss press. Men så går lyset.

Kolbotn for frispark fra midtbanen, ballen blir lagt inn i feltet vårt og der får spissen til Kolbotn (han gode) ballen får snudd seg nokså umarkert og setter inn 1-0 etter 17 min. Minuttet etter har de en heading like over etter corner og så ett skudd som går like utenfor !

Vi skaper halv sjanser men det går for tregt, Trener Tom Rune jager på spillerne men det er for få som for opp dampen, hadde vi gjort det hadde resultatet blitt noe helt annet. Vi har noen skudd, vi har corner og i det 25 min for vi frispark fra 25 min, Henrik hopper over ballen Petter skyter men dessverre like over. Preben er stadig på hugget og skaper vanskeligheter for Kolbotn forsvaret men bevegelsene rundt ham er for dårlig. Og i det 30 min går det fra vondt til verre, Kolbotn spissen (igjen) får en fin stikker, løper fra forsvaret og alene mot Aziz gjør han ingen feil, Aziz gjør ett tappert forsøk får en hånd på ballen men dessverre går den i en bue over ham og i mål. Og stilingen er 0-2 ! Like før slutt av første omgang blir Enrique felt vi for frispark men Enrique for 5 minutter utvisning (for slag mot spiller).

 

Andre omgang starter med at trioen på høyre side Henrik /Jørgen/Max en fin kombinasjon som ender med at Max fyrer av ett skudd som keeperen ikke klarer å holde fast men dessverre ingen på returen.  I det 5 min har Kasper ett nytt herlig raid men blir stoppet (og det luktet straffe !)

I dt 8 min skjer det som ikke skal skje Kolbotn går opp til 3-0   etter at vi ikke for  klarert ballen vekk.

Men så skaffer vi oss noen sjanser igjen, på midtbanen kjemper Max sammen med de før nevnte spillerene Oskar og Enrique, men passningen sitter ikke i kveld.  Kaptein Fridtjof redder oss gang på gang med sine sugende taklinger.  Sammen med Carl så har de som oftest kontroll men så plutselig så glipper det. Jacob løper mye og har fine taklinger på  venstre kanten.. Og våre kantspillere kommer til noen innlegg med ballen blir nikket unna. Kasper runder to spillere men skuddet går dessverre veldig over.-

Og når det kun er 5 minutter igjen og vi har belaget oss på ett nistrist resultat , så dukker Preben opp tar ett nytt flott løp dribler noen spillere og skyter og helt nede ved stolpe roten så smyger ballen seg inn og vi får vårt trøste mål, og Preben for full fortjent sin scoring etter iherdig jobbing under kampen. Kampen ender med 1-3 tap og vi prøver å glemme denne  og ser frem til nye sjanser, for nå kan det bare bli bedere. Gutta har vist det før og vil helt sikkert vise det igjen at de kan stå på alle mann i 70 minutter. Allerede til helgen kan de vise at dette var ett arbeids uhell.

Til helgen skal det være full spiker fra første avspark !!

Kolbotn – Nesodden  : 3 – 1  (2 – 0) Mål: Nesodden: Preben.

Legg igjen en kommentar