G14-2: Nesodden 2 – Bøler 2 (4-5)

(VG/JAER BANEN): «TO SPILLERE MED TO MÅL HVER, TO SPILLERE MED GULT KORT, EN SPILLER MED TO GULE, ALT VAR TOPP HELT TIL DET VAR IGJEN  …..TO MINUTTER»

Av Magnar Glimsdal

I strålende vær skinte spillerne om kapp med sola, det var en rysare av en fotballkamp, det var veldig gøy nesten hele tida ut..

 

Vi fikk en pang åpning, allerede i det første spille minutt legger Trym ett perfekt frispark inn i feltet og der dukker Carl opp og header inn 1-0 på kunsteriskt vis (og det var ikke siste gang vi så noe til Carl, for å si det sånn). Etter 8 min for Bøler sin første store sjanse, etter litt ping pong på femmeteren for vi klarert ut ballen.

Men så i løpet av to minutter så klarer Bøler og score to mål slik at det er plutselig de som leder 2-1.  Men gutta lar seg ikke knekke, i det 15 min for vi vår utligning, Emil har jobbet iherdig det første kvarteret  og nå for han lønn for strevet, i kamp med to Bøler forsvarere vinner han ballen ser at keeperen er på distanse og lobber nydelig over ham og i mål.

Nå jobbes det godt over hele linja, i det 23 min har Aziz ett langt utspill, som Max plukker ned , stusser videre til Emil som igjen , som en ren reprise ser at keeperen er langt ute og plutselig er de vi som er i føresete og 3-2.

Vi skaper stadig flere sjanser, Max sender en passning til Noah men skuddet går i nettveggen, Fredrik fyrer av ett skudd like over, Peder finner Emil med en lekker passning men skuddet like utenfor. Resultat ved pause er 3 – 2 til oss.

 

Andre omgang begynner veldig likt som første bare at det tar 7 minutter, igjen er det Trym som legger ett frispark som  igjen er det Carl som for hodet på ballen og så er vi oppe i 4-2 ledelse !! På midt banen kjemper Nico og han for lagt til Max , men igjen skuddet like utenfor. Carl og Filip kjemper i vårt midtforsvar, og av og til må man ty til ulovligheter, etter 22 min for Bøler straffe (strengt idømt) Carl for både Gult kort og Neseblod og så reduserer Bøler til 4-3. Aziz har mange fine redninger, men når det er igjen 5 min for Bøler frispark fra 20 meter og ballen fyker inn i målet og det er plutselig blitt 4-4, Bøler er veldig gira akkurat nå og 1 –ett- minutt før slutt for de nok en straffe og den samme spilleren gjør heller ikke nå noen feil og dermed så vinner Bøler 5-4.  Gutta var selvsagt veldig skuffa, men de fikk vist i mesteparten av kampen at de var på full høyde med Bøler,

Vi for en ny sjanse på Onsdag mot KFUM, vi lar det gå utover dem !!

Legg igjen en kommentar