Seier mot Kolbotn

Nesoddens A-lag spilte bortekamp mot Kolbotn på Østre Greverud kunstgress fredag 20 september. For Kolbotn handlet det tilsynetatende mest om å begrense tapet. Og hvis det å tape med to mål er ok, så hadde kanskje Kolbotn en slags «suksess».

Allerede etter drøye minuttet kommer Nesodden seg fram på høyresiden, og innlegget når en fremadstormende Kim Viken som setter ballen til side for keeper fra kloss hold. 1-0 til Nesodden.

Fra starten av kampen tilrev Nesodden seg et overlegent overtak i banespillet. Det ble mye trilling, men Kolbotn ble spilt lave og det oppsto et antall nesten-sjanser til Nesodden. Vi registrerte også et par gode skuddforsøk som dessverre gikk over.

Etter ca 20 minutter blir en Nesodden-spiller felt innenfor Kolbotns 16-meter, og dommeren tildeler Nesodden straffespark.
Straffen tar Kim Viken og setter den kontant nede til høyre for keeper. 2-0 til Nesodden og to mål på Kim i dag.

Straffe_viken

Lagene går til pause på 2-0. Etter pausen fortsetter Nesodden dominansen i banespillet. Men dessverre er vi ikke giftige nok framover. Kim blir veldig «alene» på topp. En corner ut i 2-omgang forsøker Kim å «brasse» i mål. Det blir en klassisk dupper som treffer tverrliggeren. Foruten dette er det ikke så mye å skrive om på sjansesiden.

I dagens kamp måtte Nesodden unnvære blant andre kaptein Christian Davidsen (opptatt privat) samt Tallak Bright-Taylor (sto over pga gule kort). Det åpnet for flere unge gutter. I dagens kamp likte vi det vi så av Henrik Lundquist. Henrik tar stadig noen kliv i sine prestasjoner. Også Mats Arntzen og Ulrik Skuterud fikk spilletid i 2. omgang. Begge kom fra det ok!

Vi savnet litt mer «trykk» fra Nesodden. I dag ble det nokså omstendelig, og mye pasninger på tvers. Men det skal tas med at Kolbotn ligger svært lavt i store delere av kampen. Kanskje det bare måtte bli en sjansefattig kamp? Vi tar med at Nesoddens bakre firer hadde aldri noen store problemer, Sindre Storhaug og Esben Smith hadde full kontroll.

Neste hjemmekamp er lørdag 27. september på Berger stadion. Motstander er Østsiden som på tabellen ligger på 10. plass, plassen bak Nesodden. Vi ser fram til en fartsfylt kamp og gutta ønsker seg støtte fra publikum! Med dagens seier ser det lysere ut i forhold til fornyet kontrakt i 3. divisjon, men det gjenstår fortsatt fem kamper så mye kan skje. Kampen mot Østsiden er like viktig som dagens kamp. Punktum. Møt opp folkens!

Heia Nesodden!

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar