Gutter 14-1: 1 Div : Lambertseter – Nesodden (1 – 1)

VG/LAMBERTSETER): «VÅR GLIMMERENDE SESSONG I 1 DIVISJON , BLE FEIRET MED COLA OG SNURR I GLIMMERVEIEN  42»

Av Magnar Glimsdal

For det var nemlig her i Glimmerveien 42 årets siste seriekamp ble spilt, selv om det ikke ble sier så skal vi huske at Lambertseter er ett godt lag, de klarte uavgjort 3-3 mot oss på Berger i juni, og de hadde tross alt spilt seks kamper på rad uten tap før de skulle møte oss, kandidat til «Høstens lag» er de utvilsomt. Og de var veldig nære og gå på sitt første tap i serien siden 28 August.

På en nokså trang og kort bane fikk vi ikke brukt farten som bor i laget like godt som vi får gjort på større bane, det ble mye kriging mellom 16 metrene og ikke så mange store sjanser.

 

Lambertseter  for sin første corner i det 3 min og en spiller går umarkert opp men heldigvis nikker utenfor. Like etterpå er Jørgen på ett raskt løp legger inn til Henrik som for tverrvendt  og setter ballen på utsiden av krysset fra kort hold. Pgr. den korte banen så er Aziz lange utspill gull verdt, men det er likevel vanskelig å utnytte dem, for det er mange spillere på midtbanen denne kvelden. Enrique har ett bar friske skudd som dessverre går like utenfor. Petter er frisk på høyre back , med farlige cornere og frispark og lange innkast, like før slutt av første omgang har Aziz en glimmrende redning, slik at vi går til pause på stillingen 0-0.

 

I pausen får gutta høre (de fikk jo forsåvidt høre det gjennom hele første omgang, den mannen har en kraftig røst må man kunne si) at de må flytte beina raskere, gå i dueller, VI MÅ BLI MERE AGGRESIVE !!!

Og Tom Rune for respons, de er mere på når andre omgang settes i gang, Max en som for så vidt var på hele kampen kjemper tappert på midtbanen, har i det 12 min en flott pasning til Henrik  som er alene med keeper med keeperen får en hånd på ballen og vi er fortsatt målløse, men vi begynner å nærme oss, vi har taket på dem nå. Max kolega på midtbanen og kaptein for kvelden Oskar  har også en god dag på jobben og han får heldigvis lønn for strevet da han i det 14 min setter ballen i mål etter en markkryper i høyre hjørnet. Og  1-0 til oss !!

 

Vi skulle gjerne hatt en ny scoring men kampen er nokså jevnspilt, vårt stopper par for kvelden Filip og Carl har stort sett kontroll på spissene og Markus har mange fine raids oppover sida. Med Kasper på topp setter vi stadig Lambertseter under press, men i går kveld ble det ikke mange scoringer.

Men gutta kjemper med litt forskjellig itenisitet og noen blir nok slitne, for det har seg slik at pgr av skader på nøkkelspillere så har vi INGEN innbyttere , Preben som var med  måtte kaste inn håndkle under oppvarmingen (så hvis du mangler ett håndkle Arne… J)

 

Men klokka gikk og vi så ut til å gå mot tre nye poeng så er Lambertseter på løp og vi presser han ut mot cornerflagget som vi skal og faren er «over» men like vel legger han inn fra dødvinkel og med kveldens heldigiste spark så går ballen i en stygg bue over Aziz og treffer stanga på bakerste stolpe  og går inn og de utligner til 1-1 !

 

De siste minuttene gjør ingen ting med resultatet og vi deler på poengene ,  og det er helt klart Lambertseter er lettet de jubler hemingsløst og tar bølgen mot hjemmepublikummet, de var KJEMPE fornøyde med det ene poenget, men vi holdt dem i hvert fall bak oss på tabellen, vi ender på 5 plass og etter 16 kamper får vi 6 seiere og 4 uavgjort absolutt godkjent. Nå tar gutta en liten pause før vi møtes til 4 uker med trening fram mot Nordea EliteCup, det skal bli mere boller!

Legg igjen en kommentar