Futsalsesongen er i gang

BJØRNHOLTHALLEN: Det ble ingen bra futsalhelg, resultatmessig, men humøret var på topp og smilene på plass i andre runde av futsalsesongen.

Etter å ha skaffet oss treningstid i Nesoddhallen økte håpet for seier, men det er kanskje litt tidlig å håpe på seier etter 4 timer trening i en stor hall. Ser ut som vi må trene litt mer taktikk og formasjon før seieren kommer.

Vi visste Koll var en hard nøtt å knekke med ex. landslagsspillere, men det ble i overkant mange mål feil vei denne gangen. Aotsj, vi sier ikke mer om den kampen.

Bærum er ny i serien i år og vi visste lite om dem på forhånd. Morsomt å møte nye lag. Det rapporteres om hurtige unge jenter og en lagleder som uttalte følgende til sine spillere: -det blir som å spille mot mødrene og de er skikkelig gamle-. Rutinerte,trenigsvillig og i godt humør uansett. Det er det vi er. Bærum ble litt for sterk denne helgen, men det er absolutt store muligheter for å slå dem, så vi er veldig klar for en returmatch.

Damene stilte med litt redusert mannskap denne helgen. Monica med en vond tå, Jannecke med kink i ryggen, Lene med betennelse i skulderen og Wenche brakk(?) langefingeren i slutten av andre kamp. Men vi scorer mål i begge kamper og det er jo alltid positivt.

Neste kampdag er søndag 23. november. Vi går igjen på banen for å vinne og smilene er på garantert på plass.

Fakta: Søndag 9.nov 2014

Nesodden – Koll 1-16 (aotsj) Målscorer: Lise

Bærum – Nesodden 7-1 Målscorere: Monica

Laget: Wenche, Lene, Monica, Lise, Camilla, Jannecke, Kathrine, Hanne J

Legg igjen en kommentar