NIF 3 er i gang

NIF3 (fjorårets NIF4) er for lengst i gang. Gjengen trener mandager og onsdager – og gutta møtes 20:15 i garderoben på Berger. Og forresten, vi er alltid interessert i nye spillere. Er du en som har lyst til å «hæppe litt med kula igjen» – kom igjen! Bli med på en prøvetrening da vel! Se om du trives – plutselig er du med i gjengen.

Laget skal i 2015 spille i 6 divisjon – og i år spiller vi kampene på Berger/KGB. For flere av gutta blir det enklere i forhold til i fjor da vi måtte reise «helt til» Myklerud/Fagerstrand for å spille hjemmekampene. Vel, ikke et vondt ord om Myklerud – kunstgresset er helt suverent! Men for flere som bor i byen og ikke har bil (vi har en god del studenter), så ble reiseveien litt «keitete».

Så langt i år har gutta spilt to treningskamper. Den første mot Fjellstrand endte med et 2-4 tap. Det var forresten første gang gutta møtte et 5-divisjonslag, og med erfaring fra 8-divisjon ble det litt tøft. Målene ble scoret av Mareno Dahl Fjærn og Emil Slinde. Litt bedre gikk det nylig mot Oppegård-2 borte, en kamp vi vant 4-3. Målene ble scoret av Audun, Fredrik KB, Tallak og Gustav. I denne kampen manglet vi keeper, så Tallak og Viktor sto en omgang hver. Sporty gjort gutter!

Trenere i år som i fjor er Lasse og Lars. Det jobbes i skrivende stund både med treningskamper og ekspedisjoner til inn- og utland. Så dette blir moro. Vi gleder oss til seriestart!

Legg igjen en kommentar