Presentasjon A-lag Herrer 2015 – Del I

Sesongens obligatoriske kamper nærmer seg, og det er på tide å presentere halvøyas spillerstall for sesongen 2015. Da er det naturlig å starte med den eneste spilleren som allerede på sommeren i fjor skrev under også for 2015:
Henrik «Henke» Lundquist (bildet øverst i artikkelen)! Unggutten (f. 1997) ble flyttet opp i A-stallen tidlig i fjorårssesongen, og utviklet seg rask til å bli en å regne med i startoppstillingen. Med sitt gode blikk for spillet, fine nærteknikk og gode arbeidsmoral, blir det morsomt å følge med i hans videre utvikling. For sin innsats i 2014 ble Henke kåret til «Årets unge spiller – Gutt». På bildet ser vi han i kjent positur; tett omgitt av motspillere, men likevel full kontroll:-)

Sjur Sæbjørnsen (f. 1998) kommer også med i presentasjonens første del av to årsaker: Han er A-stallens aller yngste OG han har bursdag i dag:-) Sjur er lett å legge merke til. Han har gjennom flere år på yngre lag i klubben vært «allestedsnærværende» med sitt vokale engasjement på banen og store tempo – «i alle retninger». Han ble flyttet opp i «de voksnes rekker» i fjor sommer, etter at han hadde vist seg frem fordelaktig i flere rekrutt-kamper. Denne vinteren har han fått prøvd seg både som indreløper og ving, og vi gleder oss til fortsettelsen!
Sjur_artikkel

Legg igjen en kommentar