Hobbøl – NIF3: 4-4 (4-1)

NIF3 spilte 24 mars treningskamp borte mot 6-divisjonslaget Hobbøl. I forkant av kampen bestemte vi oss for å spille 4-2-3-1, og samtlige spillere var godt motivert før avspark. NIF3 stilte med utespillere i mål i begge omgangene, og vi er enige om aldri å klage på den som melder seg frivillige til å stå i mål. Også Hobbøl hadde en utespiller i mål. 1-0 til NIF3 var unektelig en keepertabbe hos Hobbøl. Målet ble scoret av Fredrik Krag Brun. Bedre gikk det ikke for NIF3 da et par uheldige igangsettinger resulterte i 2 mål i mot. Hobbøl scoret enda et mål før pause, og dermed 3-1 til Hobbøl til pause.

I pausen la NIF3 om til 4-4-2, og det ga etter hvert effekt. 10 minutter ut i omgangen legger Hobbøl på til 4-1, men derfra og ut er NIF3 best. Da er vi flere «knepp opp» i forhold til 1-omgangen. 2 scoringer fra Fredrik Krag Brun, og ett av Gustav Bang-Ellingsen på 22 minutter gjorde de siste 12 minuttene spennende. NIF3 burde scoret 2 mål til, men slik gikk det ikke og dermed endte kampen 4-4.

Oppsummert kan vi si at førsteomgangen, den kan vi glemme. 2-omgangen er godkjent. Jeg tror vi kan lære mye av denne kampen, og startformasjonen kan vi glemme inntil vi får trent mer samhandling og bevegelser.

Hobbøl og NIF3’s trenere snakket sammen etter kampen, og vi ble enige om å holde kontakten og undersøke om vi kan få til en returmatch før seriestart. Dagens «Legende»: Fredrik Krag Brun med 3 scoringer.

Publisert
Kategorisert som NIF 3

Legg igjen en kommentar