Aprilspøk: Nesodden i røde drakter!

Nesodden har som oftest spilt i hvite drakter de fleste sesonger, men med risiko for snøfall i begynnelsen og i slutten av sesongen, velger Nesodden nå røde drakter for at spillerne skal finne hverandre.

– Fotball skal være underholdning, og hvis publikum ikke kan se sitt elskede lag på banen i snøvær, er vi nødt til å gjøre forandringer. Nesodden skal spille i røde drakter i de to første seriekampene, og de to siste. For å jevne ut bruken av draktene, finner vi det passende å bruke dem også mot Drøbak/Frogn i vår hjemmekamp på høsten, og har lagt inn søknad til kretsen om å ha røde drakter også i bortekampen mot badeby-laget, forteller en entusiastisk Håvard Lunde, sportssjef i Nesodden IF Fotball.

Dermed vil spillerne endelig finne hverandre på banen, og publikum kan igjen se sine favoritter.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar