G15-1 : Adidas Cup, Gruppespill 1 kamp : Nesodden – Asker 4 – 4 (1- 1)

(VG/KGB): «ÅRETS FØRSTE KAMP HADDE ALT UNNTATT EN VINNER»

Av Magnar Glimsdal

KGB lå og badet i sol da kampen startet kl 19 00 i går kveld, 4 hundre og 31 tilskuere storkoste seg i 8 grader +, selv om det ble en del negl biting på slutten av kampen og det var både fordi tempraturen sank og spenningen i kampen var til å ta og føle på.  For kampen ble liksom som en berg og dal bane med oppturer og nedturer.

 

De første 10 minuttene er forholdsvis jevnspilt , men så tar vi over mer og mer, Kasper og Max skaper stadig vanskeligheter for Asker forsvaret, og Trym er framme med ett godt skudd .  Men i det 16 min for Asker sin første skikkelige sjanse, de får ett frispark fra ca 25 meters hold midt foran mål og skuddet ser ut som den har retning mot krysset men Adam er der med ett Tiger sprang og redder mesterlig. Om det var det som inspirerte Oskar vites ikke men det som vi fikk oppleve 2 min senere var som tatt ut av læreboka… Oskar som hadde en flott kamp på midtbanen vinner nok en duell i midtsirkelen, han løfter blikket og på venstresiden ser han Kasper er på løp og med en presis 30meters langpasning treffer han Kasper , og i stedet for å bare stå og se «Hvordan går dette da mon tro ?» så løper Oskar opp mot Askers 16 meter, og nå er det Kasper sin tur til å sende en presis langpasning inn til Oskar  som kaldt og rolig demper ballen og setter den forbi keeperen og 1-0 til oss !

En annen som har krutt i støvlene er Petter som i det 21 min sender ett frispark på tvers av halve banen og treffer Kasper som nesten for puttet den i mål.

Asker har sine sjanser de er på ett farlig løp som gjør at Oskar må stoppe dem på uærligvis, resultat Gult kort og utvisning i 5 min, og denne gangen er frisparket enda nærmere vårt mål og denne gangen sitter ballen i krysset utagbart for Adam og dermed står det 1-1 til pause.

 

Andre omgang starter med en «innøvd» sak fra Asker som nesten resulterte  i scoring etter 20 sekunder, men vi rydder unna, men det går bare 8 min så tråkler «den lille» Asker spilleren seg gjennom vårt forsvar og rekker ballen akkurat foran nesa på Adam og får rullet ballen i det tomme buret og Asker har tatt over ledelsen ! 1-2 !! Og det går bare 3 min. så må Adam ut i ett nytt Tigersprang og holder oss inne i kampen, men i det 13 min så skjærer en Asker spiller seg gjennom forsvaret vårt som den berømte kniven i smøret og plutselig står det 1-3 !! Tilskuerne står lamslåtte på tribunen , hva er det som skjer ???

 

Men nå bretter gutta opp ermene sine og sier at nok er nok, og nå takles det over en lav skog,  Kaptein Carl takler så det lukter svidd og sammen med sin stopperkollega Nico kjempes det hardt og holder Asker stadig unna.

Ett min etter Askers scoring er det Preben som er på ett herlig løp han kombinerer fint med Henrik, for ballen tilbake og serverer ballen på det berømte sølvfatet til Kasper som dundrer inn ballen i mål og vi reduserer til 2-3 !!

 

Nå er vi inne i en god periode, det er gått 23 min av andre omgang. Da Kasper igjen er på ett herlig driv langs linja, tar en finte, inn i feltet, finner Henrik med en utsøkt pasning, og Henrik er så kald og rolig og skyter ballen i nettmaskene og vi har utlignet til 3-3 !! Publikum jubler  !! Kan vi håpe på mere ?? Jo da , Kasper er ikke ferdig for dagen, det er godt 31 min når han for n’te gang fyker ned langs sida, denne gangen tar han en overstegsfinte og plutselig stormer han inn i feltet, og da tenker han som ekte fotball spillere skal tenke, «Jeg må skyte og det er alltid plass i krysset !!» og det er det han gjør, ballen er som skutt ut av en kanon og fyker i krysset , stakkars keeperen rekker ikke å få opp armene sine engang !! Og vi leder 4-3 !!!, men akk så faller vi litt sammen de siste minuttene og like før slutt for Asker straffe  og Adam kan ikke ta alt , Asker scorer og slutt resultatet blir 4-4 !!!

Men for en underholdene kamp !! Masse flotte prestasjoner, flotte scoringer, jo da det skal bli gøy og følge gutta i 2015 også !!

 

Hjelpe treneren !

Legg igjen en kommentar