Null poeng i serieåpningen

BERGER KGB (Nesodden 1-2 Borgar): Det var en jevnspilt affære på Berger kunstgressbane, men nyopprykkede Borgar skulle trekke det lengste strået.

Se også: Bildegalleri fra kampen! (Facebook)

Kampen åpnet med høy intensitet, men det var Borgar som var farligst foran mål etter de første minuttene. Før det hadde gått 10 minutter tok bortelaget ledelsen etter mål av Halvor Andersen. Like etter scoringen hadde Borgar en ny stor sjanse, men skuddet gikk i stolpen og ut.

Nesoddens back Dino Palos bidro med et flott utlikningsmål, hans første for Nesodden i en obligatorisk kamp. Målet kom etter 11 minutter og Nesodden hevet seg betraktlig etter scoringen. Like etter hadde laget to store sjanser, blant annet ved Haugstad som leverte en god kamp for halvøyalaget.
Sluttminuttene av førsteomgangen ble en stillingskrig som endte med 1-1 til pause.

Andre omgang fortsatte litt som det sluttet, og det var tegn til at ingen av lagene vil komme under med et mål. Kvarteret ut i andre omgang tok Borgar mer over og besøkte oftere halvdelen til NIF, enn motsatt. Det utviklet seg til at laget som fikk neste mål ville bli vinner. Dessverre var det Borgar som trakk det lengste strået. Etter 86 minutter setter Borgars Jasmin Evlic ballen bak Nesoddens keeper Bendik Kilander, og Nesodden mistet en mulig poengfangst i årets første seriekamp.

Mål:
• 0-1: Halvor Andersen (9 min). Skudd fra rundt 16 meter.
• 1-1, Dino Palos (11 min). Målgivende fra Ozan Turan som spilte fram Dino. Sistnevnte kom på kanten av 16-meteren, skar litt inn, og satte ballen i nærmeste åpning.
• 1-2, Jasmin Evlic (86 min). Ballen ble snappet fra Haugstad og Borgar fikk overtall tre-mot-to. Ballen ble spilt ut til høyre, hvor målscorer satte den forbi Bendik Kilander.

Bytter:
• 57 min – NIF: Love inn, Patrick Granås ut.
• 68 min – NIF: Sjur Sæbjørnsen inn, Henrik Lundquist ut.
• 74 min – NIF: Jakob Bjøndal inn, Mathias Johnsen ut.
• 82 min – Borgar
• 88 min – Borgar

Laget fra start:
[team1]

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar