G15-2: 3 Div :Torsdag 17.04.15: Nesodden 2 – Klemetsrud 2 (16 – 1)

(VG/KGB): «TORSDAG KVELD BLE NESODDEN GUTTER 15-2 KUN OMTALT SOM NESODDEN GUTTER 16-1 !!»

Av Magnar Glimsdal

 

I går kveld fikk vi som møtte opp oppleve en  fotballkveld av de sjeldne, gutta våre bøtta inn med mål og de stoppet ikke før vi hadde 16 –seksten (!) – baller bak en fortvilet Klemmentsrud keeper. Og leserne må ha meg unnskyldt for at jeg ikke kan få med meg alle sjansene vi hadde i tillegg til alle målene…

Allerede etter 2 min er det ett frispark fra Jacob som skaper trøbbel for Klemmenstrud forsvaret  uten at det ble mål denne gangen, senere skulle det bli mål og mange mål ! Det begynner med flott spill av gutta og i det 9 min, er det Emil som for æren av åpne «ballet» og putter ballen i mål og 1-0 !.  Tvilling broren Noah ville ikke være noe dårligere og ett minutt etter at broren har scoret , sender han i vei ett kjempe skudd som fyker i krysset og 2-0 !  Nå går det fem minutter  og Emil er igjen frampå og gjør 3-0  !  Men så skjer det noe som ikke skjedde så altfor mange ganger i kampen, for kun ett minutt senere i det 16 min så for Klemmentsrud frispark ca 30m fra mål og med ett kjempe skudd så fyker ballen i mål og 3-1.  Ny spenning i kampen !! (Egentlig ikke) for nå er det Eirik som synes at andre må også få lov til å score ikke bare tvillingene han for satt foten på ballen og så er stillingen 4-1 !.

Vi spiller bra nå, i det 23 min så tar Jørgen ett langt innkast til Mikkel som trikser litt inne i 16 meteren og sender ballen til Emil som kaldt og rolig sender ballen i mål og 5-1 !!, i det 28 min synes Noah det er lenge siden han har skutt mål så gjør han det og dermed er det 6-1 !!. På dette tidspunktet i kampen har vi satt inn ENDA en Emil (ikke han fra Katthult men Emil H), han er ivrig etter å gjøre som sin navne bror og har mange sjanser til å score , men scoringen lar vente på seg til andre omgang. Vi har mange på laget med krutt i støvlene en av dem er Filip, når han så at Klemmentsrud scoret fra 30 meter, så ville han også prøve men selvsagt fra enda lengere hold, så i omgangens siste minutt får vi frispark og dette er minst 35 kanskje 40 meter fra mål, Filip tar sats og klinker til og ballen fyker i krysset og 7-1 til oss !! (hadde det vært kamera til stedet så hadde scoringen vært en hit på YouTube allerede !)

Så tar vi en pause, trener Håkon vil at gutta skal nullstille seg og tenke på at stillingen er 0-0, det hjelper for gutta fortsetter der de slapp !!

 

Andre omgang starter som første med Jacob i hovedrollen en herlig raid ned langs linja men det ble bare nesten scoring. Vi måtte likevel ikke vente lenge før Kaptein Vetle serverte en av sine mange pasninger, han hadde holdt på med dette i hele første omgang og nå var han i gang igjen, en lekker pasning til Emil H i det 43 min  hvor Emil H kaldt og rolig setter  ballen i mål og 8-1 !!, dette syntes han var såpass gøy at han kun tre minutter senere får en pasning fra Jacob som har hatt nok en herlig raid på vingen og Emil H gjør 9-1 fra 14 meter, rett i krysset !! I det 51 min er det Brede som for æren av å gjøre vårt tiende mål , og 10-1 etter herlig forarbeid fra Franz.

 

Ett min senere er det Håkon  som gjør 11-1 etter pasning fra Emil H. Emil H er igjen servitør og denne gangen er det Jørgen som gjør 12-1 og da har vi spilt 68 min. Jørgen syntes dette var moro og kun ett min senere så dribler han av ett par spillere og setter inn 13-1.  Fire minutter senere er det Jørgen s tur å være servitør og sender en «ferdig scora» pasning til Emil  som gjør 14-1 !!

I kampens 75 min synes en av våre generaler på midtbanen Mikkel  at nå ville han score og det gjør han , men ett lurt skudd så går ballen mirakuløstvis i mål og vi er oppe i 15-1 !! I det 76 min så får vi kampens siste mål, ett herlig solo raid fra Jørgen og han for æren av å sette den siste og fastsette slutt resultatet til 1 6  –  1 !!!

 

Jeg tror jeg fikk med meg alle scoringene men alle sjanser var det umulig å få med seg, men at det skal bli moro utover sesongen , oj  som vi gleder oss. Så hvis dere vil ha med dere alle sjansene så bør dere møte opp !!

 

Nesodden 2 – Klemmenstrud 2 :  16-1 (7-1) Mål: Emil 4, Jørgen 3, Noah 2, Emil H 2, Eirik, Filip, Brede. Håkon og Mikkel (alle med ett mål hver)

 

 

Mg+

Legg igjen en kommentar