Treg start for NIF-3, men snart kommer poengene!

NIF-3 har hatt en tøff start i 6-divisjon. Tap i første kampen mot Oldenborg-3. Og i kveld onsdag 22 april, ble det nok et tap. Denne gangen mot Nordstrand-2. Nordstrand, anført av den tidligere VIF og Molde spilleren Thomas Holm, stilte med svært mange spillere fra sin A-stall i 3-divisjon. Kampen startet dog bra for NIF-3 som scoret etter ca 15 minutter ved Kristian Kjensli. Tempoet var i starten i høyeste laget for NIF3-gutta som fikk flere i «sekken» før pause. Til pause lå NIF-3 under med 1-3. Før 2-omgang startet hadde gutta blitt enige om å krige mer, samt være mer våkne i forhold til Nordstrands raske spiss. Dessuten hevet gutta presisjonen i pasningene.

Det snudde kampbildet markant. Ja, Nordstrand er det beste laget med kula også i 2-omgang, men NIF-3 gutta var ikke til å kjenne igjen. Nå fikk virkelig motstanderen merke at vi var tilstede og NIF-3 fikk flere gode kontringsmuligheter, og Lars Bang-Ellingsen scoret to ganger. Først med en fin heading, og litt senere med venstreslegga. Motstanderen som har klare opprykkambisjoner ble en smule frustrert, ja kanskje også litt rystet.

Tap til tross, det var en fornøyd gjeng som nå har møtt spillere med kvaliteter for 3-divisjon, og erfaringene fra kampen skal vi ta med oss til neste match. Vi gleder oss. Gutta bør definitivt gå for 3 poeng!

Legg igjen en kommentar