Poengfangsten har begynt!

BERGER KGB (Nesodden 2-2 Østsiden): Nesodden stod med null poeng foran hjemmekampen mot Østsiden, og det så lenge ut til at Nesodden skulle sikre seg alle tre poengene.

Nesodden åpnet best og hadde sjansestatistikken på sin side da de puttet det første målet, signert av Kim Viken. Etter halvtimen spilt fikk Viken fritt spillerom foran Østsiden-keeperen, og puttet ballen i mål. 1-0 til Nesodden, som på det tidspunktet ledet sjansestatistikken 3-1. Siste del av omgangen ebbet ut i veldig lite, men Nesodden ledet fortjent 1-0 til pause.

Andreomgangen skulle de sterke vindkastene være med på å prege kampen. Østsiden satset på skikkelig Drillo-fotball med lange baller opp til spissene. Det åpnet opp for tilfeldigheter i vindkastene, og med maks uflaks i bakre rekke kunne Østsiden ordne utlikning etter 57 minutter. Nesodden-keeper Bendik Kilander var veldig uheldig og feilberegnet vindkulen som kom, og Fatos Berisha kunne enkelt plassere ballen i det åpne målet. Sett bort fra akkurat denne episoden hadde Bendik Kilander en meget god dag i mål. Han hadde en viktig feberredning i førsteomgangen, og viste stor ro i feltet på alt som kom av lange baller og dødballer.

Men piffen gikk litt ut av Nesodden etter utlikningen. Østsiden skulle nemlig snu kampen helt bare tre minutter senere: Bortelaget i rødt spilte ut hjemmelaget og ledet 1-2 etter 60 minutter. Kaptein Christian Davidsen samlet laget ved midtsirkelen før kampen ble satt igang igjen, og det som ble sagt må ha fungert. Nesodden spilte seg inn i kampen igjen, og de siste 10 minuttene var Nesodden det beste laget, uten tvil! De hvitkledde hadde mange gode muligheter og hadde mye av banespillet inne på Østsiden sin banehalvdel. Helt på tampen av full tid skulle alt klaffe på corner. Corneren ble slått hardt og lavt mot første stolpe, hvor selveste Matias Skindlo møtte og elegant styrte ballen i mål bak Østsiden-keeperen Simen Andersen. Et fullt fortjent poeng til Nesodden, og de mest ihugga NIF-tilhengerne vil nok være enige med undertegnede i påstanden om at Nesodden hadde fortjent alle tre poengene denne ettermiddagen.

Nesodden har begynt poengfangsten og vi gleder oss til fortsettelsen.

Målene:
1-0 Kim Viken, Nesodden (28 min)
1-1 Fatos Berisha, Østsiden (57 min)
1-2 ?, Østsiden (60 min)
2-2 Matias Skindlo, Nesodden (87 min)

Gule kort:
44 min – Patrick Granås (NIF)

Bytter NIF:
46 min: Jakob Bjøndal inn for David Mercado
69 min: Mathias Berge inn for Henrik Lundquist
? min: Sjur Sæbjørnsen inn for Ozan Turan

[team1]

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar