G15-2: 3 Div. : Hauketo – Nesodden II 3-2 (0-1)

(MG/PRINSDAL IDRETTSPARK): «Å TAPE EN FOTBALLKAMP 7 –SYV(!)- MINUTTER PÅ OVERTID ER ALLTID LIKE SURT !»

Av Magnar Glimsdal

Rammen rundt kampen var det aller beste, det var sol det var 13 grader og alt lå til rette for en hyggelig fotball kveld, og det startet også veldig bra for våre gutter, i løpet av kampen tre første minutter hadde vi allerede hatt to cornere og vi presset Hauketo bakover, etter 8 min er det Preben som har ett godt skudd som går like utenfor og i den påfølgende utspill fra mål, snapper Jørgen opp ballen stormer mot mål ser en enda bedre plassert Emil H, han får ballen og kaldt og rolig runder han keeper og setter inn 1-0 etter 8 min.  Og ett minutt senere er de samme gutta på gang igjen, Jørgen jager en ball og når den akkurat like før keeperen og vinner duellen og sender en pasning bort til Emil H men skuddet fra Emil H går like utenfor.

Etter 15 min begynner vi å føle presset fra Hauketo, vår keeper Ludvig er ute på 16 meteren i en duell ballen ruller ut til en Hauketo spiller som skyter mot det  «tomme» målet , men der er heldigvis Trym og redder på streken og får nikka ballen unna. I neste angrep får Hauketo corner og en spiller fra Hauketo for headet ballen mot mål men Ludvig gjør en kjempe redning,  nå bølger spillet fram og tilbake men vi ser at Hauketo stadig tar over mere av spillet. I det 31 min får Hauketo frispark (det fikk de mange av etter hvert), rett utenfor vår 16 meter, ett farlig skudd men Ludvig er jeg på riktig plass og redder. Noah – Mikkel – Emil har noen fine kombinasjoner og skuddet blir reddet av Hauketo sin keeper. I omgangens siste minutter er Hauketo farlig frampå  to ganger først ved en herlig klasse redning fra Ludvig, en dobbel redning, i neste angrep ligger ballen i nettet bak Ludvig men målet blir avblåst for offside, nå må vi ri av stormen, Hauketo har tatt over midtbanen og har presset nå, vi holder ut til pause og går i garderoben med en 1-0 ledelse.

 

Andre omgang starter med det ene Hauketo angrep etter det andre, men heldigvis for oss går skuddene til Hauketo går for det meste over vårt mål. Etter 10 minutter i andre omgang får Hauketo ett meget tvilsomt idømt straffespark, meget strengt, Hauketo spilleren gjør ingen feil fra «kritt merket» og utligner til 1-1, i det 57 min har Brede en fint raid på sia og sender en langpasning  til Jørgen som bare er noen centimetere unna fra og nå ballen før keeperen men uflaks for oss får keeperen ryddet unna,

Men så skjer det noe som jeg aldri, jeg gjentar aldri har opplevd på en fotball bane i løpet av to minutter i det 66 og 68 min for to Hauketo spillere gult kort og fem minutter utvisning for IKKE å spille med leggskinn (ærlig talt trodde det var barnelærdom). Men dessverre klarer vi ikke og utnytte dette. I stedet er det Hauketo som i det 70 min for frispark som denne gangen går langs bakken og vi får en styring av ballen og den havner bak en sjanseløs Ludvig og Hauketo tar ledelsen 2-1 ! Og det er ikke helt ufortjent hvis man skal være ærlige.

Hauketo presser oss stadig men vi har våre få visitter oppe i Hauketos straffefelt, et utspill fra Hauketos keeper i det 78 min, er Trym først på og nikker en lang ball til Emil H, han tar med seg ballen og vinner duellen  på 16 meteren og legger ballen over en utrusende keeper og imot spillets gang, utligner vi til 2-2 to minutter før slutt !! Det er DETTE vi elsker med fotball !!

Men det som nå skjer i overtiden , er DET vi «hater» med fotball, først er vi strålende fornøyd med at vi ser ut til å få med oss 1 poeng (som vi kanskje ikke fortjente ?) Men kampen er dessverre ikke over, 3 minutter på overtid får Hauketo «selvsagt» straffe !! Men skuddet går i stolpen og han tar selv returen og setter den i mål, til vill jubel, men det er som kjent ikke lov og «målet» blir annullert.

Vi puster lettet ut «da får vi oss med 1 poeng like vel» tenker vi, men dommeren har ingen planer om å avblåse kampen, og når uret viser 7 –syv-  på overtid , kommer scoringen vi  hadde fryktet ett lang skudd finner veien inn i nettmaskene og Hauketo jubler hemningsløst !! og like etterpå blåser dommeren av kampen og vi må reise tomhendt hjem.  Men vi kommer alltid tilbake !!

 

 

Resultat:

 

Hauketo – Nesodden II  3 – 2  ( 0 – 1 )  Mål: Emil H 2

Mg

 

Legg igjen en kommentar