Hadde fortjent uavgjort!

BERGER STADION (Nesodden 1-3 Oppsal): Nesodden møtte serieleder Oppsal til dyst på en regntung gressmatte på Berger stadion.

Alle foto: Casper de Capua

Oppsal åpnet best, men Nesodden beviste kampen gjennom at de fortjener å ligge høyere på tabellen og ga Oppsal mye motstand. Til pause lå Nesodden under med 0-1, men med litt mer dyktighet på siste tredjedel kunne det fort vært 1-1 til pause.

Les også: Liveoppdatering av kampen mellom Nesodden og Oppsal!

Andreomgangen begynte litt som den første, men Nesodden presset høyere på banen og ga Oppsal motstand. Innsatsen resulterte også i sjanser, og etter 67 minutter ordnet vår hjemvendte sønn Mathias Berge en utlikning som ga Nesodden håp om poeng mot de blåkledde.
maal_nif

Men dessverre skulle vi se hvorfor det er Oppsal som er seriemester og ikke vi. De var flinkere på den siste tredjedelen, og dermed ble de fleste sjansene de skapte omgjort til mål. Kun fem minutter etter at Nesodden hadde utliknet, gi Oppsal opp til 1-2. Fra spiss vinkel gikk ballen i mål.

oppsal

Nesodden gjorde endringer i laget og satset mer offensivt. Det gjorde at Nesodden kom mer fram på banen igjen, men det skapte også farligheter bakover. Etter en langdryg corner fra Oppsal klarte cornertakeren å treffe hode til en Oppsalspiller og dermed traff spikern i kisten. Oppsal vant, men det føltes nesten som et bittelite ran. Nesodden kunne ha fått uavgjort, uten at det hadde vært ufortjent, men det var Oppsal som var farligst foran mål og dermed vant serielederne denne kampen.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar