G15-2: 3 Div : Nesodden II – Ski II 0 – 6 ( 0 – 2)

(MG/KGB): «DE SISTE 15 MIN VAR BRA ! SYND VI ALLEREDE HADDE SPILLT EN TIME !»

Av Magnar Glimsdal

For det var ingen «typisk 0-6 kamp» for det første ble vi ikke overkjørt og mye av spillet foregikk på midtbanen og vi hadde våre sjanser…men vinner vi ikke dueller (eller går i dem) så vinner vi ikke kamper, har man ikke skrubbsår eller blåmerker etter en kamp , så har man kanskje ikke tråkket nok til…

 

Kampen starter jevnt spilt og vi har en del fint småspill, men det blir bare nesten og når man ikke vi klarer å score, så gjør ofte motstanderen det  og i det 16 min gjør Ski 1-0 etter at spissen deres tråkler seg igjennom forsvaret, vi har fortsatt noe fin spill de to Emiliene , Jørgen og Mikkel skaper halvsjanser men det blir liksom aldri noen kjempe sjanser ut av det. Og  etter 30 min  så legger Ski på til 2-0 etter corner. Like før pause slår kaptein Jacob ett herlig frispark fra midtbanen som skaper en stor sjanse men Ski for ryddet unna.

 

I pausen blir vi enige om at dette er ingen umulig oppgave , MEN vi må trykke til i duellene !!! Men laget vårt for ikke skrudd på duell knappene (med noen få unntak). Og da går det som det går, etter kun fire minutter for vi en fem minutters periode hvor Ski scorer tre ganger !! så etter 49 min leder Ski 5-0 !  Ski for det til å se så lett ut !!  Og vi har problemer med å treffe på pasningene.

Etter en times spill (62 min) for en Ski spiller stjerne treff og treffer det som er av stenger før ballen ligger i mål og stillingen er 0-6 .

Men herifra og ut kampen kommer vi oss mere inn i kampen , vi har spillere som går i dueller og vinner dem ! vi får noen gode cornere fra Jørgen som skaper sjanser, vi har flyttet Ask opp på midtbanen og han vinner dueller og sammen med Mikkel og Emil H som har jobbet stort gjennom hele kampen, får vi tak på midtbanen og igjen skaper sjanser for angriperne våre, vi for skudd på mål og fine løp og kombinasjoner.

Kampen den første timen var nokså helsvart, men takket være de siste 20 minuttene kan vi ha ett håp om at det er nødt til å bli bedre neste kamp, og det er derfor vi holder på. Dette kan vi snu og neste kamp skal vi tråkke til.

 

Mg

 

Legg igjen en kommentar