Det løsner for NIF-juniorene!

Nesodden juniorlag møtte fredag kveld serieleder Kjelsås 2 på bortebane. Det endte med storseier 9-1 til Nesodden.

Skrevet av Kyrre Lekve
Foto: Arkiv

Etter en ruskete start med to tap har etter hvert NIF-juniorene fått spillet til å sitte stadig bedre. Første omgang mot Kjelsås var en demonstrasjon i godt pasningsspill, og NIF skapte en rekke sjanser. Med 4-1 til pause var etter hvert det eneste spenningsmomentet om Nesodden kunne nå «tosifra».

Se også: Tabellen for G19

Det var faktisk Kjelsås som fikk den første skåringen allerede etter 3 minutter etter misforståelser i Nesoddens forsvar, men etter det tok Nesodden kontroll over kampen. Etter at Casper De Capua hadde utlignet fikk etter hvert Nesodden kampen over i sitt spor. Etter hvert skåret Markus Færevik fire mål, mens Simon Steinsvik, Fredrik Bøhlerengen, Joakim Lien og Thomas Størmer skåret hvert sitt mål, i tillegg til Casper.

Resten av Nesoddens lag: Kristian Bøhlerengen, Gard Eliassen, Øyvind Nytrøen, Mathias Bjerkan, Sjur Sæbjørnsen, Aleksander Rosef og Martin Moskvil.

Publisert
Kategorisert som G19-1

Legg igjen en kommentar