G15-1: 1 Div: Bjørndal – Nesodden 0 – 3.

(VG/BJØRNDAL KUNSTGRESS): «MED TO MÅL PÅ ETT MINUTT OG ADAM I PARADIS, BLE DET EN RIKTIG SÅ TRIVLIG HELLIGDAG !»

 Av Magnar Glimsdal – 31/5-15

I motsetning til en annen Adam vi kjenner (han som BLE jaget ut av Paradis (les 1. Mosebok)) så ble heldigvis ikke vår Adam jaget noen sted, han holdt oss til de grader inne i kampen og takket være han så følte vi alle som var der ett snev av paradis.

I  Lett Bris  4 m/s, 14 grader, delvis skyet med sol benket vi oss sammen på langsida, denne kampen måtte vinnes skulle vi holde fast på håpet om å nå A-slutt spillet til høsten.

Og det begynner så bra ! det er godt kun fem min. når Marcus fører ballen ned langs sidelinjen legger ballen inn til Henrik, som elegant flikker ballen videre til Kasper, som ikke gjør noen feil og banker ballen kontant i nettet og 1 – 0 !

Etter 11 min har vi corner som Henrik slår inn, Bjørndal får klarert men ikke langt nok , for ballen havner hos Kasper ute på siden og han slår en lang ball inn i feltet og ender til slutt i stanga !!

Like etter er det Trym som sender en herlig stikker til Kasper som kommer seg ned til dørlinja for lagt inn og der kommer Oskar på løp og han er bare noen centimeter unna fra å  få lagt ballen i mål.

Spillet har jevnet seg ut, det er sjanser for begge lag, Adam stor spiller i mål og Capt. Carl (også kalt «CC») rydder opp når det trengs. Og det er nettopp han som er i fokus i det 21 min når han etter nok en corner for tak i returen, vi «ser» ballen i mål, men Bjørndal keeper gjør en kjempe redning !  Det jobbes over hele linja , Mikkel og Vetle som har vært mye plaget med skader i er nå helt klart kommet tilbake i kamp form og herjer på midtbanen og en helt annen typisk situasjon var det i det 37 min, Max jager en helt ufarlig og «håpløs» ball , men siden han ikke gir seg så misser keeper og Max får en kjempe mulighet til å doble vår ledelse, men det blir bare nesten slik at vi går til pause med en 1-0 ledelse.

Andre omgang er i gang og det er bare gått 2 min før Kasper herjer på kanten igjen, ett annet angreps våpen vi har er de lange innkastene til Casper (han som skriver med «C»), i det 49 min jager Casper en ball og tvinger spilleren til å slå ut ballen til innkast, tror nok faren er over, men så kommer ett langt kast som nesten blir scoring.  Bjørndal har sine sjanser så vi trenger en scoring til og i det 62 min så har Kasper igjen ett vakkert innlegg som havner hos Jørgen, men skuddet hans går på utsiden av stanga !

 

I det 69 min fikk vi slått fast at man ikke alltid skal gjøre «som faren din sier», ute på vår venstre kant blir Enrique felt, like nedenfor hovedtribunen, han gjør seg selv klar til å ta frisparket, avstanden er ca 30 meter, «Skyt» roper en ivrig pappa på tribunen, Enrique hører ikke på far sin og legger i stedet for ballen i en flott bue inn i feltet, Max hopper over ballen og bak kommer Kasper og gjør ingen feil og dermed står det 2-0 !!

 

Ett minutt senere i det 70 min har Kasper igjen ballen ute på vår høyere side og denne gangen er det «Takk for sist» og sender en cross pasning til Max som kommer i 100   og dundrer ett kanon skudd i vinkelen !!  To mål på ett minutt !! Vi har avgjort kampen !! Vi skaper stadig sjanser likevel, i det 75 min så bryter Jacob fra sin venstre back posisjon som har hatt en god dag på banen og sender ballen og Kasper alene med keeper, men Bjørndal keeperen redder mesterlig og dermed blir slutt resultatet 3-0 !!

Og vi har fått tre nye meget viktige poeng i kampen om å nå slutt spillet i høst. Og som vi gleder oss til neste kamp som er hjemme på Berger på serielederen Follo og vi skal vise dem at Cup seieren ikke var noe plaff.

 

Bjørndal – Nesodden 0 – 3 ( 0 – 1) Mål: Kasper 2, Max.

 

Mg+

Legg igjen en kommentar