NIF-3 vs Dania og Bjørndal vs NIF-3

Så har det endelig begynt å løsne litt for NIF-3. NIF-3 er i realiteten 2014 utgaven av NIF-4. Men siden NIF3 og Fjellstrand slo seg sammen, så ble NIF-4 før sesongstart omdøpt til NIF-3. Laget overtok plassen i 6 divisjon. Steget fra 8 til 6 divisjon har vært merkbart. De første 5 kampene var vanskelige, og tempoet og kvaliteten er vesentlig bedre enn i 8 divisjon. Det har vært et kliv for gutta, de har måttet jobbe ekstra for å «ta nivået».

NIF-3 har godt frammøte på treningene, og spillerne trives i hverandres selskap. Det er veldig synelig for oss trenere, og det var stor jubel da gutta i forrige uke vant 3-2 over Dania hjemme. Og i kveld, 3 juni, ble det uavgjort borte mot Bjørndal. Gutta kommer «bakpå» i 1-omgang og ligger under 0-2. Det er mye som «kladder» i spillet vårt, men i 2-omgang har vi en god periode de første 25 minuttene. Da scorer guttene 2 mål, og 2-2 blir også sluttresultatet. Vi ligger stadig på nedrykksplass, men innsatsen i kampene har steget så mange hakk nå at vi håper vi kan ta oss bort fra nedrykksplass i løpet av noen kamper.

Spillerstallen er fortsatt voksende. og det er bra, for etter sommerferien har vi garantert mistet noen. NIF-3 består av mange studenter samt spillere som skal inn til førstegangstjeneste. At vi i det siste har fått med Dino, Magnus og Asfand, det har selvsagt betydd mye. Men det forklarer ikke alt. I kampen mot Bjørndal var det flere som sto fram, og Sindre var litt av en bauta i forsvaret. Også keeper Sigurd gjorde sine saker bra med flere fine inngripen når det stormet som værst.

Vi gleder oss til neste match som er bortekamp mot Nordby i neste uke.

Legg igjen en kommentar