G15-2: – 3 Div.: Nesodden II – Oppegård II 2 – 0

(VG/KGB): «EN DOBBEL BREDE GA OSS DOBBEL GLEDE !»

Av Magnar Glimsdal – 4/6-15

sol og 17 grader ble vi vitne til en snu operasjon av de sjeldne, i de fire siste kampene våre har vi ikke prestert all verden, 0  -null-  poeng og en målforskjell vi forbigår i stilhet og i går kveld skulle vi møte ett høyt svevende Oppegård lag som hadde VUNNET sine  fire siste  kamper og scoret smått utrolige 26 mål (en gjennomsnitt på 6,5 !) Hvordan skulle dette gå ? Vi har jo hatt en lei tendens til å slippe inn  3 mål før det var gått ett kvarter..

Men i garderoben før kampen ville Håkon at I DAG skulle det være annerledes «Nå vil jeg at alle løper, alle takler og jeg vil ha 15 svette drakter å vaske i kveld !»  Og i går kveld skjønte gutta budskapet og ga svar på tiltale, sjelden har vi sett så mange spillere som jobbet for hverandre.

 

Og da kampen satte i gang var vi på med engang, vi slapp  de «vanlige» baklengs målene og holdt Oppegård spillerne på gå avstand fra vår 16 meter. Oppegård hadde også gode forsvarspillere  så det ble mye kriging på midtbanen (men heller det enn baklengs !) Våre angrepsspillere skaper halvsjanser men det er vanskelig å bryte gjennom. Og i andre enden av banen, så storspiller Capt. Jack (Jacob) og hans menn, Filip som stopper kollega og Enes og Peder på hver sin kant, man skal være klar over at vi møter ett lag som har scoret i bøtter og spann i de siste kampene og nå klarer de ikke å komme til en eneste stor sjanse på 80 –åtti- minutter ! Imponerende av forsvars rekka og midtbanen med Ask, Mikkel og Preben som har taklet og løpt og gjort jobben sin og demmet opp for angrep fra Oppegård.

 

Derfor står det 0-0 ved halvtid og i pausen får gutta beskjed om at «Det er sånn vi vil ha det !»  «Stå på akkurat sånn og scoringene vil komme !»

 

Og vi ser at gutta er tente når de løper ut på matta for andre omgang, og det går bare ett minutt før vi får en kandidat til årets mål , Jørgen får ballen ute på venstre sida, dribler av en mann eller to og får lagt en 45 graders pasning til Brede som står alene på ca 20 meter og klinker til på direkten og skuddet går via tverrliggeren og 1 – 0  !! Og denne scoringen gir om mulig gutta enda mere blod på tann Noah, Oskar og Leo takler som om de aldri har gjort annet og nå presser vi Oppegård over på sin egen banehalvdel. Jørgen er på ett nytt løp tvinger frem en corner, han tar selv corneren og legger den presis inn i femmeteren, der står Filip og på ett mirakuløst vis blir det ikke scoring, skuddet fra Filip treffer en Oppegård spiller og så stanga før den blir klarert.

Jørgen er stadig på løp og bare uflaks gjør at det ikke blir scoring, sammen med Emil skaper de panikk i Oppegård forsvaret.

I det 58 minutt skjer d noe som vi drar  kjensel på, han får ballen ute på venstre sida, ett par spillere blir finta vekk og så ser han at Brede som har gjort ett strålende løp, er enda bedre plassert og sender ballen til Brede som umarkert for sette ballen i mål (denne gangen brukte han ikke stengene) og vi går opp til 2-0 !!

I det 63 minutt rydder Enes opp så det lukter svidd, han får frisparket, da koker det over for den meget gode Oppegård spilleren og han får gult kort for protester og 5 minutter utvisning.

Emil er på ett herlig løp i det 67 min og alene med keeper men skuddet blir blokkert. To minutter senere er det han som er servitør for Jørgen men skuddet han skrur like utenfor.

Oppegård har en meget stor spiller, ikke så veldig bevegelig riktignok, men sterk og pasning sikker , men det hindrer ikke at Frans og Eirik går i duell med ham og tar fra han ballen ( vi snakker om en spiller som nesten er dobbel så stor som disse nevnte)

Det var så herlig å se gutta i går kveld og så går det opp for deg at Oppegård som har puttet på  6-7 mål i snitt de siste 4 kamper kommer til å gå målløse  av banen !!

 

Og dermed ender kampen med en meget sterk 2-0 seier og vi gleder oss til neste kamp. På bildet ser dere spillerne som gjorde en kjempe kamp i går kveld , fikk en seier og sørget for at Håkon hadde 15 ekle og svette drakter han måtte vaske, altså dobbel glede !

 

Nesodden – Oppegård:   2 – 0 ( 0 – 0) Mål: Brede 2.

Legg igjen en kommentar