G15-2: – 3 Div.: 4.juni : Kolbotn II – Nesodden II 3 – 3

VG/SOFIEMYR ØST): «VI PÅFØRTE KOLBOTN SITT FØRSTE POENG TAP !»

Av Magnar Glimsdal

På en til dels humpete gress bane skulle vi møte de suverene Serielederen, de hadde åtte strake seire, 24 poeng, 47 – 9 i målprotokollen det ga i gjennomsnitt 6 mål pr. kamp og bare 1 mål sluppet inn. Etter møte med oss skulle den statestikken få seg en skudd for baugen. Kolbotn spillerne endret banen fulle av selvtillit, «Aha ! nok ett lag å knuse» tenkte de nok.

Håkon ba innstendig spillerne og fortsette den gode trenden fra forrige kamp (2-0 over Oppegård) «Gutta tråkk til fra første minutt !»

Og gutta svarte på oppfordringen, i kampen første minutt for vi frispark på midtbanen, ingen farlig posisjon tenker du kanskje, men hvis du har Filip på laget sa vet du at ballen havner langt inn i feltet og vi får vår første sjanse, men Kolbotn for ryddet unna. Men så får også Kolbotn sine sjanser, i det 3 min redder Peder oss fra en stor målsjanse til Kolbotn. I det 6 min skyter de like utenfor. Men i det 9 min er det vår tur, Jørgen får ballen ut på vingen, får lagt en herlig innlegg til Oskar, som er på ett herlig løp men for ikke skikkelig .Så må vår eminente keeper Ludvig strekke seg og redder mesterlig i det 11 min.

Idet 14 min smeller ett frispark fra Kolbotn i tverrliggeren, de har ett hvis press nå.

Men vi er ikke borte vi heller, i det 19 min er Jørgen på ett flott løp, legger en perfekt ball til Emil, som skyter men ballen blir reddet til corner. Jørgen tar corneren og finner Nico som nesten scorer,  Spilet bølger frem og tilbake.

Men så i det 28 min har Mikkel ballen og har jobbet iherdig under hele kampen, han sender en perfekt ball til Jørgen som løper fra forsvaret og har bare keeperen og runde og idet han er iferd med å runde keeper ta keperen benet til Jørgen og vi får verdens klareste STRAFFE !! . Og vi er heldige som har Marcus på banen (den sikreste 2000 spilleren på straffer her til lands) og Marcus gjør ingen feil og dermed står det 1-0 til oss.

Slik fortsetterkampen jevnspilt, men så i omgangens siste sekund detter det ned en corner i foten på en Kolbotn spiller og vi får 1-1 til pause.

 

Og andre omgang fortsetter som første ble avsluttet, det er gått bare 20sek da en Kolbotn spiller kommer seg rundt på kanten og får lagt inn og med ett perfekt hodestøt går Kolbotn opp i 2-1 ledelse, de har faktisk klart å score 2 mål på 30 sekunder (!) Og sannelig tar det bare 8 minutter så er den samme vingen løs igjen og nå gjør han det selv og banker ballen opp i nettmaskene og vi ligger under 3-1  og vi aner uråd. Men gutta gir ikke opp og kjemper, Preben er på ett flott løp i det 56 min og får lagt inn men vi får ikke stokket beina så det blir ingen scoring.

Under hele kampen har Capt. Carl kjempet i midtforsvaret og holdt det meste av Kolbotn spillerne unna, men dommeren mener han bruker ufine metoder i det 61 min og resultatet blir gult kort og fem minutter utvisning. Men i stedet for at vi skulle bli straffet ytterligere, så er det vi som scorer idet 64 min er nok en gang Preben på ett herlig løp og får lagt inn til Emil, som er kaldt og rolig og gjør ingen feil og dermed reduserer vi til 2-3 !! Vi noterer nok en kjempe redning av Ludvig, og så er det Carl sin tur ut på vingen (han har fått hvilt seg pgr. Det gule kortet) han legger en perfekt ball inn i feltet og finner Noah men dessverre blir det ikke mål denne gangen.

Men i det 74 min har Filip ballen og sender Jørgen på en løpetur, han stormer frem inn i feltet og men en utsøkt pasning finner han Emil som på direkten sender ballen inn i nettmaskene og vi har utlignet til 3-3 !! Kolbotn får litt sjokk, vil gjerne ha sin seiersrekke uavbrutt, men den gang ei, vi rir av stormen og slik ender kampen 3-3 og Kolbotn har ikke lengere vunnet ALLE kampene !

Nok en herlig kamp av gutta og vi gleder oss til Torsdag og siste kamp før sommeren !!

 

Kolbotn – Nesodden 3-3 (1-1) Mål: Emil 2, Marcus.  

 

Legg igjen en kommentar