Helsvart dag i byen

Vårt A-lag hadde en dårlig dag på jobben mandag kveld i møte med Skeids nest beste. 9-2 til andrelagsoksene ble det til slutt, etter at det stod 3-0 til pause. Nesoddens mål ble scoret av Kim Viken i det 70. og 76. minutt.

Det synes åpenbart for den gjengse tilhenger at lagets offensive spill er ganske ålreit, men at målene i for stor grad «renner inn» bakover.

Hva nå? Vårt flaggskip ligger i en utsatt posisjon når vi nå går mot slutten av vårsesongen. En sluttspurt mot ferien må til. Laget må forsvare seg bedre med raskere omstilling, større forflytning og mer besluttsomhet. Vi scorer nemlig nok mål!

Flere av årets kamper viser at Nesodden er mer enn gode nok for 3. divisjon. Vi håper det snur allerede til lørdag! Da spiller Nesodden hjemme mot Trosvik kl. 16 på Berger stadion.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar