Høstjakten begynner i dag!

Nesoddens A-lag herrer, går inn i en meget viktig høstsesong hvor nok poeng må samles for å overleve i 3. divisjon. Geir Harald Smith har tatt over A-lagsansvaret og første store oppgave kommer i dag hvor laget skal bryne seg på IL Borgar i en viktig bortekamp. Vertene står med syv poeng mer enn Nesodden på tabellen, og de blåkledde ligger for øyeblikket på en 9. plass på tabellen. Nesodden ligger på 13. plass, nest sist på tabellen.

– Vi gleder oss til å komme igang. Dette er starten på en spennende høst hvor vi er nødt til å ta poeng fra første kamp. Og forhåpentligvis skjer det i dag mot Borgar, forteller Geir Harald Smith til nesoddenfotball.no.

Tre nye spillere, og en hjemvendt sønn
Nesodden har hentet inn fire spillere til høstsesongen. Jan Axel Skonnord, Martin Grime (fra Gjøvik-Lyn), Ole Kristian Grime (fra Gjøvik-Lyn) og Dennis Tjernshaugen hvor sistnevnte gjør comeback i dagens kamp. Alle sammen går rett inn i startelleveren.

Kampen spilles på Borgarbanen, ved Sarpsborg, kl. 16 i dag!

Nesodden stiller med følgende lag fra start:
Mathias Klenow Møller
Dennis Tjernshaugen
Mats Øyvind Jacobsen Arntzen
Jan Axel Skonnord
Jakob Kjetilson Bjøndal
Ole Kristian Grime
Mathias Berge
Christian Davidsen
Lars Neerbye Eriksen
Martin Grime
Kim Viken

Resten av troppen til kampen:
Tinius Dahl Fjærn
Kehinde Stephen Adesodun
Patrick Johansen Granås
Mathias B Johnsen
Joakim Fjørtoft Lien
Henrik Andreas Ottosen
Henrik Nordlund Lundquist

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar