«Bare» 3-3 mot Ås

Og med «bare» så menes det at Nesodden hadde fortjent å vinne kampen, men Ås kjempet hardt, og hadde marginene på sin side, og derfor ble det kun 3-3 for Nesodden i en av mange viktige kamper utover høstsesongen.

Mot Ås hadde Nesodden ca. seks store sjanser mot Ås, og det bare halvveis ut i første omgang. Etter passerte tretti minutter hadde Ås sin første sjanse, men skuddet gikk over mål. Men for et lag som sliter i motgang er det gjerne motstanderen som har marginene på sin side, og det hadde Ås. Etter 37 minutter avsluttet de grønnkledde med et tilsynelatende ufarlig skudd, men en blokkering av Nesoddens forsvar gjorde at ballen fikk en retningsforandring, og ballen gikk over Nesoddens keeper Mathias Møller.

Det er tydelig at Nesodden er en samlet gjeng igjen, og det tok bare ett minutt for Nesodden å utlikne stillingen. Nesodden fikk en corner, som Jakob Bjøndal plasserte vakkert i mål. Dermed stod det 1-1 til pause.

jakob_maal

Det var ikke mange sjanser Ås hadde, men de hadde enorm flaks. Nesodden gikk opp til 2-1 ved Kim Viken, han skjærte inn fra venstre, og plasserte ballen nede i høyre hjørne. Nesodden hadde tatt en viktig ledelse.

viken_2-1
Viken_2-1_jubel

Men flaksen til Ås skulle fortsette. I klabb og babb foran feltet til Nesodden, klarer Ås å få satt et skudd fra nesten død vinkel, et par tuneller, og ballen var i mål. 2-2 og Nesodden kjempet med å holde humøret oppe. Ikke lenge før full tid fikk Nesodden litt «flaks». Etter flere skuddforsøk rett foran keeper, fikk til slutt en Nesodden-spiller pirket ballen i mål, og alle trodde nå på tre poeng. Men den gang ei.

På overtid av overtid fikk Ås corner. Den ble plassert på fem-meter, hvor en Ås-spiller klatrer på vår forsvarsspiller (bildet under), og headet ballen i mål. 3-3, men Nesodden protesterte på klatringen noe kampdommeren avviste.

aas_3-3

Nesodden hadde fortjent å vinne kampen med mange mål, for med tosifra sjanser mot Ås sine fire burde det bli seier, men for lag i motgang er det marginene som ofte bikker «feil vei». I tillegg hadde nok Ås tapt med en annen keeper i mål, for Ås-keeperen Dardan Kralani leverte på sin side tosifra med feberredninger! Likevel vil høstsesongen kunne bli en god poengfangst om Nesodden forstetter framgangen spillemessig under ledelsen av Geir Harald Smith.

GHS

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar