Dette er 17-mannstroppen mot Østsiden!

I dag kl. 16.00 spiller Nesodden borte mot Østsiden i nok en viktig 3. divisjonskamp. Nesodden kjemper en kamp om å få nok poeng for å overleve i divisjonen. Trener Geir Harald Smith tar med seg en 17-mannstropp til kampen.

– Jeg ser fram til kampen og har troen på et godt resultat. Vi har vist i de to siste kampene at vi har noe å gjøre i 3. divisjon, så i dag håper jeg marginene skal være på vår side, forteller trener Geir Harald Smith til nesoddenfotball.no.

Dette er troppen til kampen mot Østsiden:
Tinius Dahl Fjærn
Mathias Møller
Lars Neerbye
Jakob Bjøndal
Dennis Tjernshaugen
Jan Axel Skonnord
Christian Davidsen
Ole Kristian Grime
Martin Grime
Henrik Lundquist
Henrik Ottosen
Kim Viken
Markus Færevik
Mathias Johnsen
Patrick Granås
Kehinde Stephen Adesodun
Mathias Berge

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar