Viktig seier mot Østsiden

(Østsiden 1-3 Nesodden): Nesodden tok lørdag ettermiddag tre viktige poeng i bortekampen mot Østsiden.

Nesodden sto kun med syv poeng på 13 kamper før trener Geir Harald Smith tok over treneransvaret for A-laget. Nå har laget, etter gårsdagens seier, tatt fire poeng på tre kamper under ledelse av klubbens nye A-trener.

«Det var ikke til 20 i stil vi gjennomførte kampen, men samtlige skal få terningkast 6 for innsatsen» sier Smith. Den første halvtimen er Østsiden klart best og det er egentlig flatterende at vi tar ledelsen og selv om vi kommer oss bedre med i kampen de siste 15 inn til pause så er vi litt heldige som ikke ligger under etter 1.omg. 2 omg er preget av at ingen av lagene klarer å spille noe spesielt god fotball, men det er veldig godt å se at vi gjør jobben og løper nok når ikke spillet sitter som det skal sier Smith. På spørsmålet om det var noen enkelt spillere som sto fram i denne kampen svarer Smith følgende » Ja når det gjaldt innsats så gjorde alle 14 som var utpå en glimrende jobb, dette var en virkelig lagseier» før han legger til » de siste 20 min når vi trengte det som mest så sto Christian Davidsen frem som kaptein skal gjøre og spilte med hjerte utenpå drakta og Mathias Møller var veldig solid i feltet når det haglet med cornere imot en periode der i 2.omg»

Nesoddens mål ble scoret av Kim Viken, Mathias Berge og Markus Færevik. Drøbak/Frogn, Selbak og Ås tapte sine kamper som dermed gjør bunnstriden mer overkommelig for Nesodden. De hvitkledde går likevel inn i et vanskelig kampprogram med flere tøffe motstandere som venter i de kommende kampene.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar