Nesodden – Fredrikstad 2 i kveld! (oppdatert med tropp)

Kl. 18.30 spiller Nesodden hjemme mot Fredrikstad 2 på Berger stadion. Skal Nesodden klare å fortsette den positive trenden? Uansett ser det ut til å bli en meget sterk motstander, da Fredrikstad trolig vil bruke høstsesongen på å få deres rekruttlag til å overleve i divisjonen.

Nesodden er i poengnød, og skal laget overleve i 3. divisjon kreves det kanskje så mye som 20 poeng på de siste ti kampene. I dag er det den første av ti…

Fredrikstad på sin side vil neppe se at andrelaget rykker ned i 4. divisjon, og for å sikre best mulig matching for de neste beste, og juniorene, vil vi nok i høstsesongen se et langt sterkere rekruttlag enn hva vi har vært vitne til hittil. Dermed kan Nesodden få en meget vanskelig oppgave på eget gress.

Nesodden stiller med følgende tropp i kveld: Mathias Møller, Andreas Håskjold, Dennis Tjernshaugen, Mathias Skindlo, Mathias Johnsen, Henrik Ottesen, Dino Palos, Jan Axel Skonnord, Mats Øivind Arntzen, Ole Kristian Grime, Martin Grime, Joachim Fjørtoft Lien, Markus Færevik, Patrik Granås, Henrik Lundquist, Mathias Berge, Christian Davidsen og Kim Viken

Lars Nerby soner karantene, Jacob Bjørndal,Sjur Sæbjørnsen, og Ozan Thuran er ute med skade

Slik er bunnstriden per nå (poeng i parentes):
08 Grorud 2 (24)
09 Follo 2 (22)
10 Drøbak/Frogn (21)
11 Fredrikstad 2 (19)
12 Ås – (18) nedrykksplass
13 Nesodden – (12) nedrykksplass
14 Selbak – (7) nedrykksplass

Skal Nesodden overleve kreves det også støtte fra lekteren. Kom til Berger stadion i dag kl. 18.30!

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar