Innviet det nye kunstgresset med seier!

BERGER KGB (Nesodden 9-3 Lommedalen): Denne gjengen var ikke helt våken mandag kveld da Lommedalen ankom vårt nye fantastiske kunstgress på Berger. Herman blåste i gang kampen og før vi rakk å tenke oss om hadde Lommedalen allerede scoret 2 mål. #%Pølser og bananer #%

Av Kine Hallingbye Leiknes

Plutselig var det en gjeng bekymrede damer både på og utenfor banen. Skulle vi virkelig klare å rote det til mot et antatt dårligere lag? (ut fra tabellen iallefall)
Lommedalen hadde 4 kjappe bein på midtbanen som driblet, løp, og skjøt fortere enn vi klarte å henge med. Iallefall de første 10 min. Men så skjedde det plutselig noe (usikker på hva).
«Åkei, nå begynner vi!» – ofte hørt fra Lene 🙂 (var antagelig dette som skjedde)

Vi begynte å trille ball til hverandre, posisjonerte oss bedre, brukte bredden mer (hadde en tendens til å stå oppi hverandre å prøve og spille ball), la fra oss panikken (til en viss grad) som oppstår når vi mottar ball (ballen eksploderer ikke har Ken prøvd å forsikre oss om) og skyte mer på mål.

Marianne åpnet scoringsballet og viste oss andre hvor enkelt det kan gjøres. Så da var det bare å følge eksemplet. Etter 60 spilte minutter hadde vi innkassert 9 mål (kunne og burde vært flere), mot Lommedalens 3. Det blir seier av slikt
Uttrykksikonet smile

Andre omgang var skikkelig morsom. Lommedalen fikk ikke låne ballen noe særlig og vi lekte oss til seier. Gøy!

Takk til Herman for god dømming.

Fakta:
Nesodden – Lommdalen 9 – 3 (3-3)
Berger kunstgress

Laget: Wenche, Lene, Hanne G, Kine, Camilla, Marlene, Gry, Marianne, Lisa, Victoria
Mål: Marianne 3, Lene 2, Kine 2, Marlene 1, Gry 1

Legg igjen en kommentar