Skjebne kamp for Msb

Torsdag kveld spiller Msb bortekamp mot Tveita, dette er en kamp Nesodden må vinne for å komme seg over nedrykksstreken.

Rekruttene tok 3 poeng forrige torsdag hjemme mot Skeid og ligger før dagens kamp likt med Tveita på poeng men med betydelig svakere målforskjell. Med seier i dag vi Nesodden for første gang i år befinne seg over nedrykksstreken. » Dette er en kamp vi ikke har råd til å tape, vi er nødt til å ta poeng og aller helst 3″ sier Geir Harald Smith om torsdagens kamp. «Det er 3 tøffe dager for oss nå med rekrutt kamp torsdag, g-19 kamp fredag og A-kamp lørdag, og vi skal gjøre alt vi kan for sanke så mye poeng som mulig i løpet av disse 3 kampene. Men det er klart at det blir tøft og flere må spille kamp 2 dager på rad denne uken, og selv om dette ikke er ideelt så er alle 3 kampene viktig og det er jo ikke så mye som er morsommere enn å spille kamper som betyr noe» sier Smith videre.

Det er tydelig at dette er viktig for klubben for selv sportslig leder Håvard Lunde snører på seg skoa og tar plass i midtforsvaret etter ønske fra klubbens a-trener

Følgende spillere skal forsøke å kapre 3 poeng for Nesodden i kveld: Andreas Håskjold, Casper De Capua, Fredrik Birkeland, Håvard Lunde, Henrik Ottosen, Lars Neerby, Øistein Lekve, Dino Palos, Mats Øivind Arntzen, Alex Rosef, Fredrik Bøhlerengen, Martin Moskvil Og Simon Steinsvik

Legg igjen en kommentar