G15-2: G15-2 vs Haugerud 2 – 12-3 (4-1)

(VG/NESODDBANEN): «GUTTA GIKK BANANAS I GÅR KVELD, GA SEG IKKE FØR DE HADDE DUSINET FULLT !»

Av Magnar Glimsdal

VG har vært så heldig å få fulgt Team 2000 sitt 3 divisjons lag tett den siste uka, og i går var det fest aften av de sjeldne, Vi skulle møte Haugerud 2 som sliter i bunnen  av tabellen, men det ser vi hele  at lag kan plutselig slå tilbake og vi hadde 2-2  som resultat i  vår sesongen, her måtte det igjen skjerpes !

Kampen starter med noen farlige Brede / Franz kombinasjoner men det blir ingen mål. Det blir ganske mange høye baller og plutselig ut fra intet, så får Haugerud til ett kjempe lang skudd som finner nettmaskene og plutselig er det Haugerud som leder ! Og det er gått 18 min, men så minuttet etter , så tenker Noah: «Det kan jeg gjøre også!» og sender i vei ett langskudd fra skrå vinkel som finner nettmaskene og så er vi like langt !

Men så begynner pasningene å sitte, vi har notert en kjempe sjanse til Preben etter at han vært 11 sekunder på banen, Jørgen legger inn en lisse passning til Emil , men keeper redder begge sjansene. I det 27 min får vi lønn for strevet, Preben med sitt flotte overblikk sender Jørgen på løp, han dribler en spiller og nede ved dørlinja legger han en perfekt ball til Emil og det står 2-1 ! Og ikke nok med det direkte etter avspark for Mathias ballen og sender den oppover, Haugerud forsvaret fomler og med ett er Emil alene mot keeper og gjør ingen feil og dermed er det 3-1 ! Og like før pause er Preben igjen med sin silkefot og sender Jørgen på løp, denne gangen løper Jørgen rett på mål og alene med keeper gjør han 4-1 ! i det dommeren blåser av første omgang.

 

I pausen er Håkon kjempe fornøyd og ber gutta fortsette å stå på, og gjett om de gjør, vi skaper mange sjanser alt for mange å nevne alle her, men  i det 8 min for vi litt Preben show, han kjører karusell med Haugerud forsvaret og til slutt dundrer ballen i mål og 5-1 !!.  I det 14 min får Haugerud en redusering og stillingen er 5-2.

 

I det 21 min er det Jørgen sin tur med litt show, i fullfart fra midtbanen dribler han det som måtte komme i veien og plutselig står det 6-2 !!  Etter avsparket kaprer vi ballen og går rett i angrep og det er på høyresiden ved Enes som legger inn en perfekt ball til Jørgen som etter litt klabb og babb ruller ballen inn i målet og så står det 7-2.

 

I det 25 min får Haugerud, og det skulle vise seg at det var deres siste, mål og en ny redusering til 7-3 ! Men det spilte liksom ingen rolle i løpet av kampens siste kvarter scorer gutta 5 ganger på følgende vis: 27 min 8-3 Emil, en herlig pasning fra Jørgen, i det 30 min er det Håkon som gjør 9-3 igjen etter pasning fra Jørgen. I det 31 min scorer Noah igjen og 10-3 og nå var det Preben som stod for pasningen,  i det 36 min ser vi søsken kjærlighet på høyt nivå, Emil har ett kjempe raid, og kan skyte men i stedet så gir han en pasning til en enda bedre plassert Noah, som da gjør 11-3 !

Og kampens siste scoring kommer i det siste spille minutt og var en helt typisk scoring denne kvelden, Preben har ballen på midten ser en umarkert Jørgen på vingen som stormer frem langs siden og nede ved dørlinja legger han en pasning inn til Emil som bare kan bredside ballen inn i målet og sørger for at slutt resultatet blir 12-3 og dusinet fullt !!

Dette var en kamp som man bare stod og koste seg å så på , Ludvig stødig som keeper,  vår eminente midtstopper par Filip og kaptein Jac, kunne vi spilt hele natten uten å tape !

Når vi ser gutta og det gjelder alle, kjemper som dette , skal det bli gøy og følge dem ,nå som høstmørket senker seg.

 

Nesodden II – Haugerud II  12-3 (4-1) Mål: Emil 4, Noah 3 Jørgen 3 Preben og Håkon ett mål hver.

 

Magnar

Legg igjen en kommentar