Pressemelding

NIF Fotball og Sportssjef Håvard S. Lunde har kommet til at hans engasjement i klubben ikke forlenges etter nåværende avtales utløp 31.12.2015.

Da Håvard kom til NIF Fotball etter 2012-sesongen, var det til en klubb som hadde en vanskelig økonomisk situasjon. NIF Fotball er glade for at de økonomiske og kontraktuelle forhold rundt seniorsatsingen nå er under kontroll. Selv om han i denne sesongen ikke har vært ansvarlig for A-lagssatsingen, har han hele tiden vært klar på at Nesoddens fremtid ligger i å satse på og utvikle egne spillere. Håvard har vært involvert i mye i den tiden han har vært i klubben, og står bak ting som; igangsetting av vårt Fotballakademi – Telenor Extra, seniorlag for yngre seniorspillere og RomjulsCup, sammenleggbare småmål på våre baner og trinntreninger, samt slike ting som hjemmesnekrede utstyrskasser i garderobebygget.

Håvard, som er 100% ansatt i annen stilling i Oslo har samtidig hatt tid til å være vikartrener og kampleder på både gutte- og jentesiden, på lag fra J8 til jr herrer, samt dommer ved en rekke anledninger. Håvard har også vært en viktig ressurs i Kvalitetsklubbprosjektet, og vil i løpet av de siste månedene av sitt engasjement fullføre den etterlengtede sportsplanen.

Håvard har et sterkt engasjement for fotball, og for at barn skal ha et miljø hvor de både kan utvikle vennskap i et godt miljø, og samtidig utvikle seg som fotballspillere. Dette har betydd mye for alle fotballspillerne på Nesodden og alle oss som brenner for NIF Fotball. Vi i Styret, vil på vegne av hele NIF og NIF Fotball, takke han for den innsatsen og alle de timene han har lagt ned, og ønske han lykke til videre.

Styret NIF Fotball

Legg igjen en kommentar