Kick-off for G19-2 gjennomført!

Søndag 20. september arrangerte NIF fotball kick-off for spillere som ønsker å spille breddefotball for neste års Jr2. Arrangementet var annonsert på nettsiden vår, i Amta, samt på diverse FB-sider. Tommy Strand og undertegnede var spente på hvor mange som ville komme. Det strømmet på med spillere, og totalt var det 30 spillere som møtte opp, fra hhv G99 og G97. Det kom ingen spillere fra G98-trinnet, men her er det bare å hive seg på!

Av Håkon Hake-Steffensen

Gutta tok ansvar for å dele inn i 4 lag, blandet sammen av spillere fra begge årgangene. Etter to 7-kamper, avrundet vi den uhøytidelige turneringen med 30 minutters spill på 11-bane. Gutta viste stor iver, vinnerviljen var der, men samtidig var spillet preget av godt kameratskap og en felles glede i å spille fotball. Flere av spillerne har ikke spilt organisert fotball det siste året, så det ble et hyggelig gjensyn med tidligere lagkamerater, og med KGB.

Da spillingen var over, avsluttet vi samlingen med pizza og brus i klubbhuset. På forespørsel viste gutta stor interesse for å spille breddefotball på juniornivå i sesongen 2016, med 1-2 treninger i uka, cup- og seriespill. Ytterligere spillere har meldt fra at de vil være med, og med 98-spillere i tillegg, har Nesodden IF fotball en stor breddegruppe på juniornivå. Mange vil begynne å trene etter høstferien, og klubben jobber i skrivende stund med å skaffe et trener- og laglederapparat rundt gutta. Ryktene skal ha det til at dette snart er på plass, så da skal det bli moro å følge denne gjengen fremover. 🙂

Publisert
Kategorisert som G19-2

Legg igjen en kommentar