MSB: Må ta poeng for å unngå nedrykk

Torsdag tar msb imot allerede opprykks klare Brosund til kamp på Berger kgb, og forutsetningene for kampen kunne ikke hvert enklere, uten poeng så rykker Nesodden 2 ned

rek_oce_dino_palos_header

Selv om msb har kapret poeng jevnt å trutt gjennom høstsesongen så står laget fortsatt med begge bena godt plantet i nedrykksstriden. Det har ikke gått helt rekruttene sin vei når det gjelder resultater for de andre lagene som kjemper mot nedrykk i høst, og før de siste 2 kampene mot de 2 opprykks klare lagene Brosund og Holmlia så trenger man etter all sannsynlighet 4 poeng for å overleve i divisjonen.

Trener Geir Harald Smith er klar på at dette laget hører hjemme i 5 divisjon og at det vi være en stor nedtur om b-laget må spille 6 divisjon neste år. » Når du ser på resultatene i høst så ser vi jo at når vi stiller den type rekruttlag som vi bør stille så kan vi vinne mot alle lagene i 5 divisjon, og det er fullt mulig å ta 4 poeng på de siste 2 kampene»

Det er liten tvil om at det er optimisme før de siste 2 kampene til msb, med 6 poeng de siste 2 kampene og hele 13 mål framover i banen så kommer det til å være et offensivt Nesodden lag som går på banen Torsdag kveld.

Disse skal representere Nesodden i kampen for å overleve :
Tinius Fjæren, Mathias Møller, Henrik Ottosen, Lars Bang Ellingsen, Kristian Bølerhengen, Mats Øivind Arntzen, Sjur Sæbjørnsen, Patrik Granås, Dino Palos, Kehinde Stephen Adesodun, Arilas Berg Ould-Saada, Fredrik Birkeland, Øistein Lekve, Mathias Bjerkan, Alex Rosef og Håvard Lunde ( hvis trener Smith får det som han ønsker)

Møt opp og hjelp Msb til de nødvendige poengene, kampstart 2015 på berger kgb torsdag 24.9

Legg igjen en kommentar