Mathias Berge lover mål mot DFI!

Lørdag spiller Nesodden en meget viktig kamp mot DFI. Det blir et lokaloppgjør hvor begge lag er avhengig av tre poeng. DFI ligger på 5. plass, men de er kun tre poeng unna bunnstriden. En av våre faste spillere i årets sesong, Mathias Berge, lover mål mot gamleklubben.

Ser vi på forrige oppgjør mellom lagene så er det ikke så helt umulig med et Berge-mål. Da scoret han en praktmål i andreomgangen mot rødtrøyene. Den kampen var det hele tolv mål, men skal vi tro på Mathias Berge så vil det ikke bli syv baklengs denne gangen.

– Vårkampen var en ekte bandykamp, men på lørdag er sjansen for tolv mål liten! Vi er sterkere defensivt og kommer ikke til å slippe inn 7 mål, forteller Mathias til nesoddenfotball.no.

Ekstra deilig å slå DFI
Til tross for en svak vårsesong har Nesodden bevist i de siste kampene at de er mer enn gode nok for 3. divisjon. Seieren mot Selbak (1-6) har ikke lagt en demper på humøret i laget.
– Stemningen er bra i garderoben etter seiern mot Selbak, og vi gleder oss til ny match! Kampen mot Dfi er like viktig som alle andre matcher, men det er jo litt ekstra deilig å slå Drøbak. De kommer ikke til å være snille med oss med tanke på tabellsituasjonen, men vi skal ikke være så altfor hyggelige å møte på hjemmebane vi heller, påpeker Berge.

Berge-mål mot DFI!
Mathias Berge har denne sesongen startet i 15 av kampene og fått 1398 minutter spilletid (av totalt 2000 min). På denne tiden har han «kun» fire mål, men ligger likevel på andreplass på toppscorerlisten til NIF for årets sesong. Mot DFI avslører han at han har troen på scoring(er)!
– Jeg tror det blir en tøff og jevn kamp som jeg selv kommer til å avgjøre, for jeg kommer til å score minst ett mål mot badeballaget, avslører Mathias Berge til nesoddenfotball.no!

Lokaloppgjøret mellom Nesodden og DFI spilles på Berger stadion lørdag 26. september kl. 16.00!

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar