– Nesodden vinner 2-1 mot DFI!

I dag møtes Nesodden og DFI til kamp på Berger stadion. Vi har sett på tallene fra de siset åtte kampene for begge lagene.

Geir Harald Smith tok over laget rett før 1. august-kampen til Nesodden mot Borgar. Laget har på de åtte kampene tatt elleve poeng og scoret 17 mål. Dvs. Nesodden får disse tallene mot DFI ut i fra formen fra foregående kamper:
Nesodden tar 1,375 poeng mot DFI
Nesodden scorer 2,125 mål mot DFI

DFI har på de siste åtte kampene tatt like mange poeng som Nesodden, men scoret 16 mål. Dermed kan scoringsfrekvensen foran mål bli tungen på vektskålen som tipper Nesodden fra uavgjort til seier i dagens kamp.
DFI tar 1,375 poeng mot Nesodden
DFI scorer 2 mål mot DFI

Derfor blir det 2-1
Til kampen i dag må DFI klare seg uten Ibrahima Konate og Mamadou Latyr Diagne etter røde kort i forrige kamp for de rødkledde. Begge har vært sentrale i DFIs førsteellever, hvor Ibrahim har 20 kamper for a-laget i år, og Mamadou har tolv. Sistnevnte har scoret fem av DFIs 16 mål på de siste åtte kampene. Med ham ute mot Nesodden vil scoringstallene gi DFI mindre sjans på scoringer (16-5=11). Dermed blir tallene slik:
DFI scorer 1,375 mål mot Nesodden

Fasitt: Nesodden vinner 2-1

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar