G15-2: 3 Div: Nesodden II – Kolbotn II 0-1

(VG/NESODDBANEN: «DE SUVERENE SERIEMESTERNE, JUBLET MYE DA DE STJAL MED SEG ALLE POENGENE HJEM TIL KOLBOTN !»

 Av Magnar Glimsdal

I går kveld hadde vi storfint besøk, Kolbotn som sikret seg seriemesterskapet i går, kom for å leke til seg en ny seier, vår forrige kamp (tap 2-9 mot Bøler)) skapte ikke akkurat redsel i Kolbotn leiren.

Men da den dyktige dommeren blåste i gang kampen, viste gutta at denne kampen skulle «Kølabånn» få slite.

Allerede etter 3 min. har vi hatt to cornere og kampen er jevn spilt , men i det 8 min fyrer Kolbotn av ett lang skudd som Ludwig redder, men vi er ikke påpasselige nok på returen og Kolbotn for vippet ballen i mål og 0-1.

Kampen fortsetter å være jevnspilt, men gutta viser mye fixe kombinasjoner, i det 19 min har Emil en kjempe sjanse, de siste 10 min. produserer vi mange sjanser og Preben er involvert i alle, etter 30 min har Preben og Max ett flott samspill men skuddet til Max blir reddet av keeper. I det 34 min er det Preben og Jørgen som har en fix kombinasjon men skuddet fra Jørgen går like utenfor. I omgangen siste minutt er rollene byttet om Jørgen sender Preben på ett flott løp, men igjen er Kolbotn keeperen irriterende god. Dermed går vi til pause med kun den ene scoringen til Kolbotn, mye takket være vår forsvars firer Enes, Trym, Filip og Ask, de slapp ikke Kolbotn til uten kamp.

På midtbanen så herjer kveldens kaptein Max og lot ikke Kolbotn spillerne få ett eneste pusterom.

Andre omgang starter med flere sjanser til oss, i det 46 min kjemper Jørgen til seg ballen og sender en flott stikker til Casper som nesten scorer, men i det 48 min må vår forsvarskjempe Ask redde en ball på streken, stillingen er fortsatt 0-1 og vi jager utligning, Casper er igjen på farten i det 49 min med en ny sjanse, minuttet etter så slår Preben en herlig pasning til Jørgen, han stormer mot mål men keeperen er igjen i det «umulige hjørnet». Ny keeper redning i det 53 min etter skudd fra Casper etter at han har fått en pasning fra Jørgen.

I det 58 kjemper Max til seg ballen inne i 16 meteren, ballen går til Habton, som legger en lekker tversoverpassning til Emil, som bare kan puttet den inn, men igjen er det en kjempe redning fra keeper.

Så noterer vi oss en sjanse til Noah, og Ludwig må også i ilden og redder oss fra nok ett baklengs og holder oss inne i kampen, og når vi nevner at Enes tar tunnel på Kolbotn kapteinen så skjønner dere at det er en virkelig trivelig kveld, det er bare en scoring som mangler….  Fire minutter før slutt så det ut til at den ville komme, ett herlig raid fra Trym fra midtbanen finner til slutt Max og han skal «bare» putte den i kassa, men igjen redder keeper…. Og dermed ebber kampen ut med den ene scoringen til Kolbotn og vi taper rimelig ufortjent etter spill og sjanser, og Kolbotn spillerene jubler når sluttsignalet går og det viser at de virkelig ble presset i denne kampen. Treneren på Kolbotn var også imponert over laget vårt og kunne ikke forstå at vi var så langt nede på tabellen.

Det er en kamp igjen i serien i år og tar vi med innsatsen vi viste i går så tror vi at vi kan få en aldeles sterk avslutning og vi lar det gå utover Oppegård !

 

For VG på Nesoddebanen, Magnar G,

 

Facts: Nesodden II – Kolbotn II   0–1 (0-1)

Legg igjen en kommentar