G15-2: 3 Div. Oppegård II – Nesodden II 7-3.

(VG/ØSTRE GREVERUD KG: ÅRETS SISTE SERIEKAMP BLE EN 10 MÅLS THRILLER, FORDELINGEN AV SCORINGER KUNNE FORT BLITT EN ANNEN, HVIS BARE…)

Av Magnar Glimsdal

Torsdag kveld spilte vi siste serie kamp for sesongen, igjen har et lag vi møter hentet forsterkninger fra sitt eget førstelag, sannsynligvis fordi de har respekt for Nesodden II ! Gutta vet ikke dette når kampen settes i gang så de har INGEN respekt for Oppegård. Det er godt bare 2 min når Emil sender en flott pasning til Jørgen som løper fra sin oppasser men keeper gjør en mesterlig innsats og redder unna. Og spillet bølger og i neste øyeblikk er det Ludwig som gjør en herlig redning for oss. Men allerede i det 6 min blir det jubel i Nesodd leiren, Enrique kjemper til deg ballen på midtbanen og sender en perfekt langpasning til Jørgen som dribler av en spiller eller to, og sender en flott stikker til Emil, som ikke gjør noen feil og legger ballen i mål og 1-0 til oss !!

Minuttet senere er Oppegård farlig frampå etter fint spill ender ett skudd i tverrliggeren og returen nikkes i mål men målet blir annulert  pgr, angrep på keeper !! og det ble ikke det eneste angrepet på keeperen vår i denne kampen for å si det sånn.

I det 12 min så utligner Oppegård til 1-1 etter fint spill, men vi fortsetter å skape sjanser, i det 19 min sender Jørgen en pasning til Enes og skuddet hans går i tverrliggeren !! og returen fra Emil går like utenfor. Men i det 22 min er Emil ipå farten igjen, han dribler seg inn i straffefeltet og blir felt !! STRAFFE !! Og i stedet for å ta det selv lar han sin tvilling bror gjøre det, og Noah gjør ingen feil og dermed står det 2-1 til oss !!, men i løpet av en to minutters periode så scorer Oppegård to ganger og snur kampen  og plutselig er det Oppegård som leder  og stillingen er 2-3 !

I det 35 min er Enrique   så nære så nære og utligne men stillingen er fortsatt 2-3, da ny dramatikk skjer i vårt straffe felt, Ludwig for en ny smell og denne gange er det såpass alvorlig at han må gå av banen (resultat ble kraftig hjernerystelse , tur både på legevakt og natt på sykehus)

Ask som allerede hadde spilt godt men på en uvant possisjon nemlig midtstopper sammen med den erfarne Filip, overtok nå keeper plassen og Emil H tok plassen i midtforsvaret . I omgangen nest siste minutt scorer Oppegård på ett langskudd og de leder 2-4, men i omgangen siste minutt så for vi litt Enrique show og fra egen banehalvdel går han hele veien og reduserer til 3-4 i det dommeren blåser av første omgang og ny spenning i kampen.

I andre omgang for vi noen flere sjanser men det er Oppegård som klarer å score , noen ganger med dyktighet og noen ganger med flaks og noen ganger med hjelp fra dommeren og dermed scorer de tre ganger og slutt resultatet blir 3-7, det ser litt stygt ut, men gutta kjempet tappert mot en forsterket Oppegård lag, skal ikke si noe om dommeren, men med skade på Ludwig (du må skynde deg å bli klar igjen) så kunne ting fort vært annerledes hvis vi hadde hatt litt flaks og dommeren på vår side noen ganger.

 

For VG på Østre Greverud Magnar G.

 

Facts: Oppegård II – Nesodden II 7-3 (4-3) Mål: Emil, Noah og Enrique

Legg igjen en kommentar