Håpet røk mot Skeid 2

Berger stadion (Nesodden 0-1 Skeid 2): Før dagens kamp var det bare seier til Nesodden som kunne holde det lille håpet om 3. divisjonsspill neste sesong. På besøk kom et Skeid-lag med mange førstelagsspillere, som også var desperate etter tre poeng.

Av Mathias Bjerkan

Nesodden åpnet veldig friskt, og virket som det mest tente laget. Før klokka hadde passert tre minutter, hadde de hvitkledde allerede fått to skudd på mål. Gjennom hele 1. omgangen viste Nesodden en enorm innsatsvilje, men likevel så var Skeid farlige når de fikk sette fart på den siste tredjedelen.

Tross gøtsen og trøkket vertene hadde, så ble de straffet på tampen av omgangen. Et balltap like foran 16-meteren gjør at Skeid kan sette fart foran mål. Ballen blir spilt ut til høyre inne i 16-meteren, hvor en spiller har løpt seg fri, og fra skrått hold triller han ballen lavt i lengste hjørnet. Enda ett mål som kunne blitt forhindret med maks konsentrasjon helt til pause.

2.omgang åpner og fortsetter i samme spor som den første. Nesodden viser seg å være det beste laget. De løper mest og vinner flest dueller, men det stopper litt opp hver gang på den siste tredjedelen. Selv om Nesodden skaper mest i denne kampen, så er det få store sjanser. Da er det viktig å sette de sjansene man får, og når kapteinen selv kommer alene med keeper, men ikke klarer å overliste ham fra rundt åtte meter, så blir det vanskelig. Nesoddens forsøk på å score, skapte rom å kontre i for gjestene. Uten at de greide å score på de mulighetene, så var de ikke langt unna i å punktere kampen.
Og da dommeren blåste av kampen, så var nedrykket et faktum. Nå finnes det ingen teoretisk mulighet lenger for å fornye 3.divisjonsspill, så det åpner for at de hvitkledde kan senke skuldrene de to siste kampene. Forhåpentligvis vil de to siste kampene gi en optimistisk følelse om opprykk til kommende sesong.

Bytter:
69 min – Kim Viken ut, Joakim Lien inn
74 min – Skeid
87 min – Skeid

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar