G16: Nesodden sikret seier mot Follo i siste serierunde

Berger KGB (Nesodden 3-1 Follo): Etter en ganske tung sesong for Nesodden G16-1-lag i 1. divisjon i Oslo fotballkrets, løsnet det i siste serierunde.

Av Alf Magne Andersen

Etter en ganske tung sesong for Nesodden G16-1 lag 1. divisjon i Oslo fotballkrets løsnet det i siste serierunde. Årets sesong har vært tung fordi det har vært en tynn spillerstall og det har vært mer enn nok å stable 11 spillere til de enkelte kampene. Gutta har stått på og holdt godt følge med de fleste lag i årets sesong men utover i kampene har det blitt tunge bein da det har vært få eller ingen spillere å bytte med.

Under siste seriekamp hjemme mot Follo lørdag var det heldigvis annerledes og vi kunne stille med hele 18 spillere i stallen da vi fikk låne spillere fra NIF’s G15-lag. Gutta fikk i denne kampen vist at de holder et godt nivå og tok ledelsen i første omgang med et herlig skudd av Peder Bergquist Røberg.

Follo utlignet i andre omgang og det ble en stund stillingskrig. Vi så tydelig i denne kampen at gutta hadde godt av å ha fler spillere å ta av og i stedet for å falle gjennom mot slutten med slitne bein fikk vi vist Follo at vi hadde mer å gå på gjennom først 2-1 ved Peders andre mål for dagen før Thomas Holter Størmer satte inn 3-1 ved å sende ballen i en pen bue over Follos keeper. Nå som årets serie er over blir det overgang til junior for denne gjengen og NIF har gode planer for to juniorlag neste sesong.

Publisert
Kategorisert som G99-1

Legg igjen en kommentar