G16: Nesodden sikret seier mot Follo i siste serierunde

Berger KGB (Nesodden 3-1 Follo): Etter en ganske tung sesong for Nesodden G16-1-lag i 1. divisjon i Oslo fotballkrets, løsnet det i siste serierunde.

Av Alf Magne Andersen

Etter en ganske tung sesong for Nesodden G16-1 lag 1. divisjon i Oslo fotballkrets løsnet det i siste serierunde. Årets sesong har vært tung fordi det har vært en tynn spillerstall og det har vært mer enn nok å stable 11 spillere til de enkelte kampene. Gutta har stått på og holdt godt følge med de fleste lag i årets sesong men utover i kampene har det blitt tunge bein da det har vært få eller ingen spillere å bytte med.

Under siste seriekamp hjemme mot Follo lørdag var det heldigvis annerledes og vi kunne stille med hele 18 spillere i stallen da vi fikk låne spillere fra NIF’s G15-lag. Gutta fikk i denne kampen vist at de holder et godt nivå og tok ledelsen i første omgang med et herlig skudd av Peder Bergquist Røberg.

Follo utlignet i andre omgang og det ble en stund stillingskrig. Vi så tydelig i denne kampen at gutta hadde godt av å ha fler spillere å ta av og i stedet for å falle gjennom mot slutten med slitne bein fikk vi vist Follo at vi hadde mer å gå på gjennom først 2-1 ved Peders andre mål for dagen før Thomas Holter Størmer satte inn 3-1 ved å sende ballen i en pen bue over Follos keeper. Nå som årets serie er over blir det overgang til junior for denne gjengen og NIF har gode planer for to juniorlag neste sesong.

Leave a comment