Kim Viken klar for 2016

Kim Viken er klar for en ny sesong i Nesodden trøya. Toppscoreren var aldri i tvil om det var for Nesodden han skulle lage målene sine også i 2016 sesongen

Trener «GH» var en veldig fornøyd mann etter at signaturen til Viken var klar. «Det sier seg jo litt selv hvor viktig det var og få med Kim videre, og bøtte inn mål på den måten Kim har gjort i år er en meget sterk prestasjon og det er jo ingen tvil om at alle lag trenger en spiss som har et slikt målsnitt som det Kim kan vise til i år»

Fotball er gøy igjen
Etter noen tunge sesonger så har det endelig hvert gøy med fotball igjen nå i høst sier Viken til Nesodden fotball på nett. Det har hvert en opptur i høst selv om det endte med nedrykk, så har høstsesongen gjort at lysten til å ta 1 år til er der. Jeg kan jo ikke spille fotball i evig tid men i år har kroppen fungert bra og jeg har holdt meg stort sett skadefri og det også gjør jo at man har lyst til å fortsette sier Viken.

Betyr mer enn bare mål
For oss så betyr Kim mye mer enn bare målene han bidrar med, han har rutine og vet hva som skal til for å lykkes, han er også veldig god på stille krav til de rundt seg og det er absolutt en egenskap man trenger i en gruppe. Det er viktig med kontinuitetsbærere i en gruppe og Kim kommer til å sørge for både mål og at de rundt han er skjerpet gjennom 2016 sesongen, er skussmålene fra a-lagets trener.

Alltid spilt i Nesodden
Jeg har jo alltid spilt i Nesodden sier Viken, så det er her jeg hører hjemme. Og med 2015 friskt i minne så er nok alle som følger A-laget til Nesodden veldig fornøyde med at det blir minst en sesong til med mål fra Kim Viken

Legg igjen en kommentar