Høstcupen blir «Tangen Senter Cup»

Senterleder for Tangen Senter, Jorunn Røer (th) og Markedsansvarlig i Nesodden IF, Klaus Wiik kom til enighet og signerte avtalen like før jul.

Like før jul ble det klart at Tangen Senter går inn som hovedsponsor for fotballgruppas høstcup som går av stabelen i september hvert år! Avtalen strekker seg i første omgang ut 2018 og cupen skal i hele denne perioden bære navnet Tangen Senter Cup. Hovedsponsoratet av Tangen Senter Cup er en del av en større sponsoravtale med Neodden IF.

Dette er et av Nesodden IF Fotballs største og viktigste arrangementer som trekker om lag 1000 mennesker til Berger Idrettspark hver eneste høst. Det har således også vært en viktig cup for klubben å få plass en sponsor til etter at den har stått uten hovedsponsor de siste 3 årene.

«Vi er svært glade og takknemlige for at Tangen Senter nå vil fylle denne rollen de neste årene og ser frem til et spennende og godt samarbeid omkring denne cupen. Dette har vært en viktig cup for oss å fylle, at den nå blir Tangen Senter Cup er helt strålende. En fantastisk jule- og nyttårsgave til Nesodden IF Fotball og alle våre fotballspillere!», sier Markedsansvarlig i Nesodden IF, Klaus Wiik. Avtalen åpner også for spennende aktiviteter og profilering av Tangen Senters butikker og leietagere i forbindelse med cupen.

Legg igjen en kommentar