G19: Målkalas!

Det ble mange mål da Nesodden G19 slo Follos G16-lag på Berger KGB lørdag. Nesodden vant hele 7-5 i den målrike kampen. Femtenåringen Magnus Fagernes (bildet) kunne smile bredt etter å ha scoret fire mål!

Førsteomgangen avsluttet med stillingen 1-2 favør det unge Follo-laget, men i andreomgangen var Nesoddens juniorlag ekstremt presise foran målet til blåtrøyene. På få minutter hadde Nesodden utliknet, tatt ledelsen og økt ledelsen. Hvittrøyene var meget dyktige i angrepsspillet og ga Follo liten tid med ballen. Da laget hadde scoret syv mål fikk Follo komme frampå. Follo scoret tre mål i andreomgangen, men var aldri i nærheten av å ta seieren i dette nabooppgjøret.

mathias_bjerkan1

Gode og dårlige perioder
– Det ble en kamp som gikk i berg- og dalbane hvor det var både gode og dårlige perioder for laget vårt, forteller forsvarspiller Mathias Bjerkan (bildet) til nesoddenfotball.no.

Juniorlaget har dermed fått en flott start på opptreningen mot seriestart, og kan se fram til en spennende sesong hvor et opprykk mest sannsynlig er målet.

kasper_krange_akre_treningskamp_g19
Kasper Krange Akre i duell med en Follo-spiller

Målscorere:
Magnus Fagernes (fire mål)
Martin Moskvil
Markus Færevik (to mål)

Troppen:
Mathias Bjerkan, Markus Færevik, Magnus Fagernes, Peder Røberg, Gard Eliassen, Øystein Lekve, Fredrik Bøhlerengen, Fredrik Birkeland, Martin Moskvil, Phillip Rustad, Markus Noreng, Sondre Albæk, Max Føllingstad, Kasper Aakre, Carl Reynolds, Casper de Capua og Tinius Dahl Fjærn.

Publisert
Kategorisert som G19-1

Legg igjen en kommentar