Treningskamp: Nesodden mot Trosvik

Lørdag 6. februar spiller Nesodden treningskamp hjemme på Berger KGB mot Trosvik, kampstart kl. 12!

For en uke siden slo halvøyalaget DFI i bortekamp på Seiersten stadion, et resultat som må sies å være sterkt med tanke på at Nesodden skal spille en divisjon under (4. divisjon).

På lørdag møter Nesodden nok en motstander som denne sesongen skal spille en divisjon høyere, nettopp Trosvik. Laget var forøvrig i samme avdeling som Nesodden i 3. divisjon i fjor. I innbyrdes oppgjør endte det med hjemmetap og borteseier for NIF.

I prinsippet er Trosvik en motstander som bør og skal slå oss på grunn av divisjonsforskjellen, men Nesodden har ambisjoner om å nå toppen av 4. divisjon så skulle vi slå nok et lag som skal spille på et høyere nivå enn oss, så kan det se meget lovende ut for kommende sesong. Samtidig det er kun en treningskamp og vi er bare i begynnelsen av februar. Trosvik har et visst press på seg, og vi gleder oss til å se hva vårt unge NIF-lag kan få til mot tredjedivisjonslaget.

Legg igjen en kommentar