Sterke prestasjoner mot Ready

Det ble ikke seier, men det så lenge ut til å bli uavgjort for Nesodden mot Ready i lørdagens treningskamp. Nesodden møtte den sterkeste motstanderen for året, og det ser lyst ut for årets sesong slik kampen forløp. Kim Viken og Ole Kristian Grime (bildet) scoret Nesoddens mål.

Ready åpnet med en tidlig scoring, etter snaut 6 minutter hadde gjestene et skudd i stanga, hvor Nesodden ikke hang med på returen. Dermed kunne en bortelagsspiller upresset sette returen i mål.
Det tok likevel ikke lang tid før Nesodden skulle utligne resultatet. Henrik Lundqvist førte ballen framover, og fant Kim Viken i bakrom på en strålende stikker. Sistnevnte plasserte ballen til venstre for Ready-keeperen og begge lag var like langt.

Utover i førsteomgangen fikk Nesodden et frispark i rimelig spiss vinkel. Ole Kristian Grime slo frisparket skrått inn, og utrolig nok gikk ballen i mål bak keeperen. Nesodden hadde nå tatt ledelsen mot 3. divisjonslaget Ready. Helt på tampen av førsteomgangen slo Ready inn et innlegg fra meget spiss vinkel, og dessverre var det en blåkledd spiller som fikk pirket ballen i mål. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 2-2, en meget sterk prestasjon av Nesodden.

Andreomgangen ble preget av mange bytter, men ca 15 min før slutt hadde Nesodden en sjansebonanza foran målet til Ready. Likevel var det Ready som skulle utnytte sin beste sjanse i andreomgangen – etter et resultat av en liten kollaps defensivt av Nesodden – hvor de blåkledde scoret sitt tredje mål og stakk av med seieren i denne treningskampen.

Med tanke på at Nesodden skal spille 4. divisjon i år, og Ready er et 3. divisjonslag som kun var to poeng unna 2. divisjon i fjor, så er dette alt i alt en meget sterk prestasjon av Nesodden. Vi gleder oss til sesongstart!

Laget fra start:
Mathias Møller, Dino Palos, Jakob Bjøndal, Mats Arntzen (65. min), Casper de Capua, Christian Davidsen, Sjur Sæbjørnsen (45. min), Ole Christian Grime, Henrik Lundqvist (70. min), Alexander Myklebust (60. min) og Kim Viken.

Innbyttere:
Thomas Størmer (70. min), Joakim Lien Fjørtoft (45. min), Simon Steinsvik (60. min), Mathias Johnsen (65. min) Tinius Dahl Fjørn.

Treningskamp mellom Nesodden og Ready lørdag 13. februar 2016

Posted by Nesodden Fotball on 13. februar 2016

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar